Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trunks

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Nagy nap a mai a magyar válogatott számára, sorsdöntő meccsünkkel szokás szerint számos más posztban foglalkozunk. Ebben viszont a középdöntősökre koncentrálunk, hiszen fent is roppant érdekesen alakulnak a dolgok. Egyelőre minden a kanadai–orosz finálé irányába mutat, de…..
trunks 2009.05.01 15:37:17
@Diewith: nem tudom, miről beszélsz, mert a legtöbb focistadion omladozik itthon, és egyáltalán nem költenek rájuk. Ja és nem mindig a focit kellene szídni. Nem attól lesz a jégkorong népszerűbb, hogy a labdarúgás kevesebb embert érdekel.
Tokody meg garantáltan nem keres 2 millát (legalábbis havonta), de a sztori jól hangzik. Itthon majdnem biztos vagyok benne, hogy egy focista se keres havi 2 milliót, nemhogy Tokody. Ettől függetlenül lehetne többet támogatni a hokit, de nem a labdarúgás kárára. A magyar jégkorongot én is többre tartom, mint a magyar focit, ettől még be kell látni, hogy üzletileg a labdarúgás sokkal előnyösebb. Egy Újpest-Győr meccset több ezer ember néz a helyszínen és több százezer a tv-ben, míg egy Bp. Stars - DAB meccset pedig a kutya se nézne a tv-ben. Sajnos ez van.
trunks 2009.05.01 15:38:37
@trunks: "Egy Újpest-Győr meccset több ezer ember néz a helyszínen és több százezer a tv-ben"

pontosítok: lehet, hogy nem több százezer, de néhány tízezer biztos.
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
Megvan a világbajnokság első szuperszenzációja, a lettek büntetőkkel legyőzték a svédeket. Pedig a skandinávok megszerezték a vezetést a baltiak ellen, akik azonban a második harmadban fordítottak. Hiába lőttek Omarkék kétszer annyit, és mentek az utolsó felvonásban, mint a…..
Majoross Gergely lőtt kapura a legtöbbször, Kangyal Balázs plusz eggyel hozta le a meccset, góljainkat Mol ligás játékosok szerezték. Statisztikázunk a csata után. A magyar válogatott közel 5000 néző előtt játszotta le első mérkőzését a 2002-ben világbajnok szlovákokkal.…..