Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karma Gedeon

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint a speed-, x-, meg mostanában e- kezdetű edzések, amiket az a marketingüzenet ad el, hogy tudd le gyorsan a testmozgást. (Mondanám, hogy gyorsan és fájdalommentesen, de ez kifejezetten nem lenne igaz.) A minap megkérdezték tőlem, mi a véleményem róluk. Használnak? Valamit…..
A nemrég meghalt nagyszerű feka költő-művész-emberjogi harcos-politikus, Gil Scott-Heron írta ezt a dalt, a Three Miles Islandi atomerőmű katasztrófa hatására. Ha tud valaki egy magyar fordítást, linkelje be! Szöveg:It stands out on a highway like a Creature from another time. It…..
Karma Gedeon 2011.06.02 23:41:05
Kiterjesztettem a hídsorozatot a keddi napokra is. Úgyis magas a haladó ismétlésszám, jól jön majd a gyakorlás. Ezen a héten ismét volt swingelés: kedden és szerdán csak kétszer huszonöt, csütörtökön és pénteken ennek a duplája. 1-2 hét eleji gyakorlatnál a múlt heti enyhe…..
A rendvédelmisek tüntetésén megjelent Pintér Sándor belügyminiszter, és azt javasolta, hogy üljenek le tárgyalni. A tárgyalás után Kónya Péter a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének vezetője többek között ezt nyilatkozta a sajtónak:“Eljöhet…..
Mozgalmas egy hét volt. Elkezdtem a hidat. Igaz, ezt a szerző későbbre ajánlja, ezért csak hetente egyszer, péntekenként. Valamint előkaptam a héten régi jó cimborámat is, az otthoni (mármint a koliban lévő) tölthető kettlebellt, és elhatároztam, hogy ezentúl minden nap, amikor…..
Karma Gedeon 2011.04.11 11:06:43
@WoodyMuscle: én is napi 5 gyakorlattal kezdtem, de lassan kiégtem tőle, nagyon sok időt elvett és nem volt elég dinamikus a fejlődés. ekkor váltottam napi max 2 gyakorlatra, így tovább regenerálódhattak az izmok és egy-egy gyakorlatból elképesztő fejlődést produkálok.
és igen, minden gyakorlatot LASSAN , úgy hosszabb az izomfeszülés és jobban fáj, de nagyobb a fejlődés!
Egy jó nagy adag zabkása. Nyilván mindenki ismeri a receptjét, amitől csak annyiban térek el, hogy a tej helyett rizstejet, szójatejet, de akár zabtejet is használok. :) Időnként a sima tehéntejes változatra sem mondok nemet. Talán eddig még nem említettem, hogy engem a "lakto-ovo…..
The Ramones – Blitzkrieg Bop (Drop Out Orchestra Rework) [mp3] Emlékeztek barátainkra, a Drop Out Orchestrára? Igen, ők voltak azok, akik úgy elbántak a Sex Pistols zenekarral, hogy egyből APC TOP 10 sláger lett. Na most küldtek egy exkluzív anyagot. Csak annyit mondunk,…..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Kedd: 1.2  fekvőtámasz előredőlve: 3x28-28-24 4.2  térdemelés fekvésben: 3x35-30-30 Szerda: 2.2  bicska guggolás: 2x35-30 3.2  vízszintes húzás: 3x24-24-20 Szombat: 1.2  fekvőtámasz előredőlve: 2x34-32 4.2  térdemelés fekvésben: 3x35 Vasárnap: 2.2  bicska guggolás:…..
Karma Gedeon 2011.03.04 13:34:50
hi!

én is nyomom pár hete a fegyencedzést, bár a kollégiumban kissé nehezebb, nade a táplálkozáshoz:

vegaedzes.blog.hu/2010/10/27/top_10_etkezesi_mitosz_leleplezve

vegaedzes.blog.hu/2010/11/11/tevhit_reggelizz_mint_egy_kiraly_ebedelj_mint_egy_polgar_es_vacsorazz_mint_egy_koldus

ezen felül nézzétek meg a warrior diéta leírását, elég kemény, de aki bírja, annak tuti h beválik majd.

az meg h ha vki "nagy" az még semmit se jelent, tuti h ti is láttatok egy csomó ilyen pumpált, lufi-izmú arcot, akkora karral h nem tudja megfogni az ellenkező oldali lábát, de az aránytalanul nagy izmok csak nehezítik a mozgást.

ja igen, az h este hány óra után nem eszel, az tökmindegy. 3 órával elalvás előtt már ne, ha fogyni akarsz. a növekedni, akkor nem árt, de ne zsírosat, inkább rostosat, sztem.
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
Április 8-án 12:00: Az állás 8,3 millió Forint! Köszönjük az eddigieket. Már csak egy kicsi kell a kitűzött 10 millióhoz!Április 2. 9:00 - Tegnap nagy szenzációként robbant be, hogy egy-két nap alatt 3.000.000 Ft-ot gyűjtöttek az emberek az LMP-nek. Ha ez szenzáció, vajon milyen…..
Karma Gedeon 2010.04.01 17:57:40
"sztem elég hangos kampány flashmob (egy átmeneti squatra) lenne befoglalni az Infoparkot, amit a mi pénzünkön működtet üresen az állam...
tiny.cc/qlh49

egy nagy molino a tetejéről és a lakhatási joggal kapcsolatos pontokat is lehet hangoztatni! hacsak nem túl kockázatos :)"
A Zene a rasszizmus ellen kampány csatlakozott a 2010 tavaszán zajló nemzetközi rasszizmus elleni akcióhéthez. Ennek keretében az ország több pontján lesznek hasonló témájú rendezvények. Vasárnap a Gödör Klubban az Antirasszista különkiadásra a zenekarok kifejezetten erre az…..
BtheBest Az Operabál 2010.02.15 11:00:00
Nem tudom voltatok e idén vagy szoktatok e járni, ha igen az jó mert akkor kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ha meg nem akkor itt a lehetőség h megtuggyátok h milyen egy ilyen nivós esemény belülről. Elöljáróba leszögezném sajnos voltak elég sok oda nemillő elemek is, ami…..
Valami mintha elpattant volna ma délután az európai tőkepiacokon, 2-3 óra körül hirtelen minden zuhanni kezdett, pirosba borultak a világ tőzsdéi, közöttük a budapesti is. A világon végigsöprő pánik soha nem jó jel, de egyáltalán nem biztos, hogy lesz folytatás.Ami már…..
Karma Gedeon 2010.02.04 20:56:43
Mint tudjuk, Bécsben kitört a diáklázadás, vagy valami afféle. Amikor nálunk 2006-ban bevezették a tandíjat, néhány túlsúlyos, szépen borotvált, öltönyös és zselézett úrfiú és úrleány (továbbiakban HÖKös) kidugta a fejét államilag finanszírozott irodájából, majd…..
Karma Gedeon 2009.10.28 14:09:12
@szek08: ja csak nem mindegy, h az a csoportnak mekkora érvágás. pl a BKV igazgató sem örül ha 10millával kevesebb folyik be, de a 20éves diáknál ez kicsit más tészta.

hasznosság alapján adni a pénzt? igen?
ok, akkor nem kellenek közgazdászok, brókerek, marketingesek, piárosok háeresek, dizájnerek, médiagecik, nem is beszélve a történelem tanszékek jelentős részéről. és a többi manágerfasz naplopóképző irodapatkánygyárat is be lehet csukni.

vagy esetleg az ingyenélő csöveshippi bölcsészekre gondoltál. hát igen, szomorú ha olvasott, kiművelt emberek járnak a világban, egyetértek. de náluk inkább keretszámokkal kéne játszani, nem a pénzzel. mert különben 10év múlva megy a kurvaanyázás, ha román vendégmunkások tan tják a gyerekeket olvasni.
Remélem, érintettek is olvassák majd, mert nem sok szakmai alapja van a mai posztnak - viselkedéstani annál inkább! Fedőnévnek köszönjük szépen: A blogon található írások az informatikusokról nagyszerűek, van is átfedés az azokban leírtak és az én jellemzéseim között,…..
Az alábbi fotót dublini szimpatizánsaink készítették magukról a szavazóhelyiség épülete előtt. Köszönjük a támogatást!!! :)..
Az én kampányom A tegnap este 2009.06.08 19:00:00
   ..
Karma Gedeon 2009.06.08 19:17:34
 Schiffer András beszéde a Corvintető csurig tömött termében. "Elindulás" hangulat volt nagyon. :) Mindenki "érezte!"   Az a kérdés ma, hogy Magyarország jövőjét az emberek félelmei, vagy az emberek vágyai teljesítik-e be. Az a kérdés, hogy…..
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
"Szakmailag és vizuálisan is az LMP programja a legerősebb, az egyetlen, amelyben konkrét törvényjavaslat-tervezetek, szakpolitikai elképzelések, sőt intézkedés-tervek jelennek meg – a többiekénél jóval igényesebb kivitelben. E párt nagy hangsúlyt fektet arra, hogy…..
Karma Gedeon 2009.06.04 15:27:57
@Vincenzo90: fáj az igazság, szarügy.
de nem csoda h itt téped a szád, hiszen a szélsőjobber oldalon nem dívik a kommentelés és a demokrácia. megszokták a nemzetvezetőket, mindenki kussol és robot. hajrá.