Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másik blogger

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túl jó minőségű a videó és szerintem nem is lesz sokáig látható, mert megsérti a szabályokat, de hátha van, akinek tetszik.Nekem tetszett.Sajnáltam szegény gilisztapucu pasit, nagyon szenvedhetett, amikor ráült az a formás segg és a száját birizgálta a cicikkel...
A MNK rövidítés, azt jelenti: minden nő kurva.Általában azok a kiéhezett és megkeseredett hímek használják előszeretettel, akik gyakrabban nyernek kielégülést a saját kezüktől.Úriember meg nem kurváz le senkit. ..
Vajon lehet-e jó, amire kényszerítenek?Igen.Azoknak, akik szeretik a rajtuk elkövetett erőszakot.Sokkal többen mint gondolnád. Mi a fene az a kényszerfrancia?Semmi különös, csak egy kis játék, amikor egy nő ráül a partnerére úgy, hogy a punci - kevésbé finom nevén a pina - pont a partner szájánál…..
Meglehetős gonddal jelentkeztem fel a netes társkeresőre. Évente minimum egyszer eldöntöm, hogy, na, most rendbe szedem a szexuális életem. Persze, legjobb lenne egy állandó kapcsolatban, amire kicsi az esély a neten, de minimális programnak ez is jó. Egyszer annyira összeszedtem a…..
Ha saját kezűleg igazítottam a szeméremszőrzetemen, abból mindig vérzés lett, akármivel álltam neki.Olló, borotva, hajvágó gép, bármi, mindig sérülést okoztam.Márpedig ki nem állhatom ha túl nagy rajtam a bozont és az orális fixációt végző hölgyek sem komálják, ha…..
A kérdést LW tette fel ugyanitt, másfél éve.Akkor így válaszolt:A 21. században virágzik a szex, és pornóipar. Jönnek-mennek mindenféle kiállítások, rendezvények. Pornósztárból annyi, hogy követni se lehet őket, a filmeket ne is említsük... A kérdés csak az, hogy ki nézi…..
Nemcsak egy kapcsolat elején kell, hogy a szex fontos szerepet játsszon. Ha hétköznapi rutinná válna, és már csak indokolt esetben történik meg a dolog, akkor gondoljunk az alábbi dolgok egyikére! Néhány nyomós érv, hogy szexeljünk!A szex kreatívvá teszJobb és bal agyfélteke…..
Most képzeljük magunkat nőnek és próbáljuk meg kitalálni, hogyan lehetne kielégíteni hőn szeretett pasink vágyait. Mert miért ne akarnánk neki jót, nem igaz?1. szex a jelenlegi partnerrel    A jelenlegi partner mi vagyunk, úgyhogy csak szexelni kell vele és kész is.…..
Erotikus álmaink a többi álomhoz hasonlóan rejtett vágyaink kivetülése. Ezekben az esetekben azonban a megfejtést nem közvetlenül a megjelenő álomképek, hanem az azok mögött található mélyebb tartalom hordozza... Mielőtt egy-egy álomnak mögénézünk, érdemes azon is…..