Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjetil

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem ma csak Xavér csapja ki a biztosítékot a bakfis hullájával, de ezt nézzétek! Minden mondat olyan, mintha valami elmebeteg írta volna, közben meg ez a valóság! Budapest - Vazelint fecskendezett a péniszébe, így csalta haza volt asszonyát B. Dezső (39), aki ezek után…..
Subba A nap képe: Schmukie 2012.05.04 10:29:00
VIA FUCKYEAHSCHMUKIE  ..
Subba Subba Suli: Matek-Magyar 2012.03.28 09:53:00
Akkor számoljunk közösen Rakonczay Gábor sporttárssal: Portugáliából a Kanári-szigetekre az 1200 kilométeres távot közel 17 nap(16 nap, 19 óra, 25 perc) alatt tette meg (Napi átlag haladás: 38,64 tmf (71,56 km), Legkisebb nap megtett táv: 26,1 tmf (48,3 km), Legnagyobb napi megtett…..
kjetil 2012.03.28 20:06:12
@Alec: a logisztikai dolgok -lehet csak az én nézőpontom szerint-de elég pitiáner megpróbáltatásnak tűnnek miután valaki épp átevezte az óceánt...női agyammal inkább érzelmi szempontból érteném meg-a sokáig tartó kétségek , aggódás után felszabadultan siet a párjához....mindezt úgy , hogy egy állítólag milliós tételű szerkezetet-forrás:index -anyagi okokból nem szereztek be , amin épp akár "csak" a hatalmas teljesítmény hitelesítése , megmenekülés....stb múlhat nem szereztek be.Teljesen laikus vagyok , de lehet én akkor inkább egyedül szervezem meg a hazautazásom és azt az oda-vissza repjegy 700 ezret a nyomkövetőbe fektetem...természetesen nem az ő repjegyére értettem..."evezzen vissza mi?"
Medve Mama addig produkálta magát a Story gálán, hogy zakózott egy kurva nagyot. Mért nem lehet méltósággal megöregedni? ..
kjetil 2012.02.06 23:04:23
@realcowboy:kiszeli mélységekre törö celeb pedig.legalábbis nálam a kertészgatyás selyemfiummal muskátli gyujteményt locsolós fotósorozat a sztoriban meg az aktivfokuszban pár éve abszolut garancia a cimre.
A blogom kábé három hónapja működik, és szerencsére van annyi olvasója és kommentelője a bejegyzéseknek, hogy néhány következtetést le tudjak vonni. Plusz ehhez jönnek még hozzá a magánban elmondott vélemények. Két kritika hangzott el főleg, az egyik leginkább az elején: ne…..
A Tv2 új irányvonala szerint nekik most már nem az RTL Klub az ellenfelük, nem velük kell megküzdeniük a nézők kegyeiért, hanem szimplán olyan műsort kell prezentálni, ami magában megáll a lábán, és vonzza a közönséget. Nos, a Nagy duett premierje láttán annyival…..
Subba Találós: Ki van a képen? 2011.04.11 11:06:00
update: Konta Barbara!..
Minden interneten eltöltött év után jár az tapasztalat az átlagembernek, amitől úgy érezheti magát, hogy ő itten most már mindent tud. A kezdő, hanyag és felkészületlen internetezők gyakran esnek abba a hibába, hogy nem gondolkoznak túl sokat mielőtt össze-kibaszott-vissza…..