Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bondebjørn

108 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephen Carpenter (Deftones) signature gitár EMG 81-7-esekkel. ..
Néhány jól sikerült kép az operabálról. Lars K. Lande képei.  ..
Kicsit megtörnénk a csendet, hisz itt egy új dal élő felvétele. Fogyassza mindenki egészséggel! ..
Íme pár jól sikerült kép a 23-i fellépésükről. Innen.  ..
Benne Nattramn hírhedt disznócsülkös képével...
4 évvel és 11 hónappal az előző eset után Peter Steele úgy gondolta, meghal mégegyszer, ezúttal azonban úgy istenigazából. Hiányozni fog. ..
autodafe Thrash metal is dead! 2010.04.12 15:01:12
Nem csak a blekkmetál, bizony a tress sem igazán jó már másra, minthogy szánakozva röhögjön rajt az ember. A Gitár Magazin újságírója, Varga Gábor sem gondolja ezt másképp, így az újság legfrissebb számának Five Finger Death Punch-interjúban nem átallotta helytelenül leírni…..
Íme a fantörpikus Fredman Ekman Studio:..
Aki nem ismerné (fel) őket, felülről lefelé: - 2009 - Az első két lemez újrakiadása: CD1: 2003 - Rosenkreutz kémiai menyegzője CD2: 2005 - A szokásos kora reggeli ordítás - 2008 - A kényelmetlen lemez - 2005 - A szokásos kora reggeli ordítás ..
Ugyan a politizálástól igyekszünk távolmaradni, mégis úgy érzem, képtelenség szó nélkül elmenni a következő felfedezés mellett. Egyik este, miközben gyermekemmel arra készültünk, hogy átnézzük a Toldiról tanultakat, a könyvek között kutakodva egyszer csak megpillantottam…..
Burzum – Belus (Byelobog Productions) Ha van black metal, amit nem lehet kiröhögni, akkor az a Burzum. Varg Vikernesen csak fenntartásokkal lehet viccelődni, ő ugyanis nem azzal foglalkozott a kilencvenes évek elején, hogy minél félelmetesebbre sminkelje magát, hanem, hogy miként…..
Bondebjørn 2010.03.18 16:05:42
@sztárvendég: Tegyél le az asztalra annyit, mint Ádám és csak utána járasd a szád! Egy jószívű ember és lehetőséget adott jópár arra érdemes, tehetséges személynek, hogy felemelkedjenek a posványból. Pityut mondjuk fikázhatod, ő szalkai, de ha Mercy-ék vagy Kaczor Feri nevét veszed a szádra, lesz nemulass.
A VII. évfolyam 7. számából (2010. február 17-24.):..
autodafe Schecter Donyeck 2010.03.11 13:22:20
Ugyan épeszű embert nyilvánvalóan nem érdekelhet egy ilyen esemény, az általunk mélységesen lenézett gitárbuzikat mégis örömmel tájékoztatjuk, hogy az április 2-i fővárosi és az április 3-i debreceni Jeff Loomis gitárbemutatókra 2.000 Ft-ba fog kerülni a belépő, mely…..
autodafe Madder Mortem interjú 2010.03.08 22:54:06
Nemrégiben lehetőségünk nyílt rá, hogy miniinterjút készítsünk a Madder Mortem angyali szépségű szupermodelljével, Agnete-vel. A Mennybéli hatalmak kérésére csupán 4 kérdést húzhattunk elő farzsebünkből, s mi elhatároztuk, hogy a lehető legérdekesebb, az új lemez…..
Egy kedves olvasónk ajánlotta figyelmünkbe a címben szereplő lemezt, azt állítván róla, örökérvényű, stílusteremtő, a norvég black metal ékköve, s még ki tudja milyen egyéb magasztos jelzővel illethető klasszikus. A kimondhatatlan című - mivel az istenért sem sikeredett…..
Több videóval a tovább mögött. ..
A Felföldi Péter, Kiss Barnabás, Pándi Palázs alkotta Chief Rebel Angel most ugyan takaréklángon működik, de ettől még elkészítettek egy új klipet a Double Speed Double Standards című dalukra, ami a tavaly augusztusban megjelent - mondjuk úgy - kislemez egyik szerzeménye volt. A…..
Több videóval a tovább mögött. ..
Köszönet érte NINth-nek!..
Több videóval a tovább mögött. ..