Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilc

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természet szerint irtózom a fenyegetőzéstől és a dörgedelmes hangvételű megnyilatkozásoktól - sokkal jobban szeretem a párbeszédet, a konszenzust, vagy legalábbis a kompromisszumos megoldásokat. Néha viszont sajnos rákényszerülök az erélyességre.Balekoktatás, neuralgikus pont.…..
Tilc 2009.11.18 12:02:42
Jó szerencsét!
@a. Kishaver: Reagálok én is, mint aktuális Firma.
Ha valamit én is szeretnék, akkor az mindenképp az, hogy a Te gyereked és tényleg megkaphassa ugyanazt, amit mi megkaptunk. Azonban sajnos pont ezaz, ami problémás. Amit mi, idén a balekhéten és azóta tettünk, többségében az a szellem volt, amit mi is megkaptunk Firmáinktól. Bizonyára voltak félresiklások, "túlkapások", néha igazságtalan döntések, de ami két éve nálunk nem váltott ki ekkora felháborodást, az most igen. Ennek az oka nyilván nem az, hogy blog írnak róla, vagy hogy a Tanárúr kifejti véleményét, de nem is feltétlenül, hogy mi lettünk volna keményebbek. Egyszerűen, amit elfogadtak korábban, vagy megtűrtek, abból a kor változása lassan nem kér.
Az ötletet, a régi diákok előtérbe kerüléséről támogatom, bár kicsit más módon. Szerintem valóban nem rossz ötlet, ha egy fórum, vagy beszélgetés keretében régi diákok leülnek a balekhetet szervező Firmaévfolyammal, és beszélgetnek velük. Elmondják tapasztalataikat, elmondják, hogyan volt az ő idejükben, ötleteket adnak. A balekhéten való részvétel nem feltétlenül előnyös, hiszen az ő ottlétükkel a pogányok szemében az aktuális Firma tekintélye ásódik valamilyen szinten alá.
Jó szerencsét!
Mint megtapasztaltam, ez nem igaz. Elég sok pofont kaptam már, de még soha olyat, mint nemrégiben egy hallgatótól... Sajnálom, ezt most muszáj kiírnom magamból.Először is, hadd kezdjem azzal: nem akarok érzéketlen lenni a hallgatók ösztöndíj-nyűgeivel szemben. Igen, a tavaszi…..