Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopstimop

9 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmaim blogja 2016. február 22. 2016.03.12 17:40:21
Az álom témája a The Walking Dead című sorozat volt. Zombik elől kellett menekülnünk, de nem olyan érzés volt, hogy ha megharapnak akkor meghalunk, hanem hogy ez egy játék. Rick-et meg is harapták a kezén, de valami nagyon minimális módon (épp csak egy kis karcolás) én meg próbáltam kiszívni a…..
Ez is egy korábbi álom, amit Facebookra jegyeztem fel, de ide is bemásolom. Legújabb álmom húsvétra. Ha valaki nem tudná, hímnemü vagyok: Csilla és én egy hipnózisos terápiára megyünk, mert az milyen jó. Meg is érkezünk egy benzinkútra, ahol felmegyünk egy lépcsön a felsö emeletre egy…..
Ez is egy korábbi álom, amit Facebookra jegyeztem fel, de ide is bemásolom. Ma éjszakai álmom (hogy honnan a büdös francból sikerül ilyesmit összehozni, örök rejtély marad számomra): Sopronban vagyok egyedül, mert mindenki elment valahova. Felkelek és pizsamában kimegyek az udvarra, ahol egy…..
Álmaim blogja 12 Majom 2019.06.09 13:23:41
Ez is egy korábbi álom, amit Facebookra jegyeztem fel, de ide is bemásolom. A 12 Monkey csapata visszaküldött az idöben egy korházba/diliházba, hogy egy plasztikai sebész börébe bújva majd én plasztikázzam át Wenworth Miller arcát. Mikor közelgett az idö, elkezdtem félni, hogy mi lesz, mert ugye…..
Álmomban felébredtem, felkeltem és letusoltam.A következö pillanatban egy német kisváros árkádos utcáin siettem valahova egy szál pólóban, egy törölközöt tartva magam elé, hogy azért az emberek ne szégyenkezzenek hatalmas szervem láttan  Azon gondolkodtam, hogy csak vissza kellene fordulnom…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Hopstimop 2016.11.17 22:44:15
@Peti817172M: Csak halkan jegyzem meg, hogy a hozzaszolasodban semmi logika nincsen.
Ki akart megsporolni milyen kezelesi költseget?
Olvastad a leveleket egyaltalan?
Szöveget ertelmezni tudsz?
Hopstimop 2016.11.17 22:52:45
@Kulics: Ez nem maganlevelezes. Ez egyertelmüen üzleti levelezes. Soha senki nem irt ala, vagy lepett masmilyen modon megegyezesre titoktartasrol. Meg a level lableceben sincs titoktartasi jegyzet, szoval semmi alapja nem lenne annak, ha titoktartas megszegese miatt inditana pert.

Amugy meg lathatjuk, hany embernek fenyitett mar be ilyen perrel es eddig szerintem egyik ellen sem lepett.

Csak szajhös a csavo, semmi több.
A múlt héten még úgy volt, hogy a horvát város elöljárói a helyi katolikus egyház erőteljes nyomására tök jogosan beintett a sorozat alkotóinak, amikor azok egy helyi templomban és a városka utcáin akartak meztelen jelenetet fogatni, amiben speciel Lena Headey lett volna…..
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
Nem mintha olyan sok Pagani rohangálna az utakon, ám abból az autóból, amit ma mutatunk be, összesen egyetlen darabot gyártottak. Ráadásul még a története is meglehetősen kalandos. Tizenkét, kifejezetten sikeresnek nevezhető évig gyártotta a Pagani a Zonda fantázianevű autót,…..
Hopstimop 2014.02.19 20:32:06
@Feketeleves: Ehhez nem kell rendszam. Ha a tied, ugyis mindenki ismer a környeken :-P
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
Hopstimop 2014.02.05 10:31:12
@portugéza: Az osztrak mentalitassal semmi baj. A Kotanyinak gondolom van magyar leanyvallalata, ahol magyar emberek vezetnek, dolgoznak es valoszinüleg magyar termeket arulnak, vagy legalabbis ök döntik el honnan veszik az alapanyagot es mennyiert.

Ez nagy tevedes a magyaroknal, hogy mindig azt hiszik, hogy egy külföldi ceg magyar kepviseletet is a külföldi ceg igazgatja.

Ezek altalaban amolyan frenchise szinten müködnek.

En mindenkepp az osztrak anyacegnek irnek erröl, mert beleszolasuk biztos van, hiszen az ö nevük es hirnevük forog kockan, de 99%-ban biztos vagyok, hogy nem az ö saruk.

26 eve elek ausztriaban es dolgoztam par helyen es soha de soha nem hallottam ilyen összefüggesben olyat, hogy "keletre jo lesz ez is". Magyarorszaggal kapcsolatban meg masmilyet sem, söt inkabb az ellenkezöjet.
Még a nyáron jelentkezett az akkor frissen Svájcba érkezett Edina. Azóta jó pár hónap eltelt már, és most itt az újabb beszámoló, amely az akkori, a kikerülést leíró történettel szemben már az első időszak tapasztalatairól szól. Nem túl hosszú, de én mindig nagy…..
Hopstimop 2013.11.22 14:17:29
@charlieharper: Ez most nagyon fájt! Strabe? b-vel? B????

Az ß es nem B.
A becsületes leánykori neve "scharfes es" (erös/éles sz) es az "sz" betüböl alakult at.

Regiesen irták "Strasze"-nak, ma gépi írásban "Strasse" illetve a nyelvujitas utan is még mindig "Straße".
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
Hopstimop 2010.11.27 14:00:56
@dócziorsi: Ja, amikor az ember nem tud ellenervet felhozni, akkor jön a fölenyeskedes. Legalabb nem abba kötöttel bele, hogy ekezet nelkül irok.

Az en stilusommal nincs semmi baj.

Talan te kepzeled magad kicsit többnek, mint ami vagy.

Csao.
iPhone játékok Elköltöztünk 2010.07.24 21:54:00
A blogot ezentúl a http://iphonejatekok.mmogames.hu oldalon találhatjátok, amíg saját domaint nem kap.Kérjük updateljétek a kedvenceiteket!Az új oldalon az összes eddigi bejegyzést megtaláljátok, kivéve a kommenteket. Azokat sajna nem tudtuk átmenteni.Megértéseteket köszönjük...
Nem én mondtam, Hayao Miyazaki száját hagyta el a különös gondolat. Hayao Miyazaki neve esetleg sokaknak nem ismerős, pedig ő készítette többek között a Spirited Away nevű remekművet (kedvencem), és még számos animációs filmet. És undorítónak tartja az iPadet.Azt állítja,…..
Már három beadvány is érkezett a bíróságokhoz az Egyesült Államokban, amiben a vásárlók következményeket akarnak az antennaprobléma miatt (amit nekünk egyetlen egyszer sikerült reprodukálnunk a teszt során, azt továbbra sem tudni, pontosan hány olyan panaszos van, aki nem tud…..
Hopstimop 2010.07.08 02:03:37
@landilevente: Szeressük, mikor valaki lehülyez masokat magyarazat nelkül, igy "bizonyitando" sajat szuperioritasat... :-P
John Gruber, a Daringfireball szerzője hozta nyilvánosságra a rettegett és szupertitkos iPhone Developer Program License Agreement, vagyis a fejlesztői szerződés egyik pontjának változását, ami sok programozóban felemelte a vérnyomást. A 3.3.1-es pont eddig szűkszavúan csak annyit…..
Hopstimop 2010.04.12 23:05:29
@breQ: Azt hiszem nem erted mit mondok.

Apple megengedte 14 eves bélukának, aki mar legalabb 1 eve tanul informatikat es megkapta nagybacsija kiszuperalt macjet (es persze fingja sincs game designrol es hasonlo woodookrol), hogy ha össze tudott kaparni 99 dollart, akkor anyuci pincejeben/padlasan "kifejlessze" a szazhuszonnyolcadik internetröl összeszedett csöcsgyüjtemenyt es felrakja 99 centert.

Aztan most sir (marmint Apple), hogy az appstore-on az appok gagyik es most hirtelen felti a minöseget.

Ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy ha regelni akarsz, akkor elöbb mutass ceges papirokat (mint ahogy most is regelhetsz cegkent) es akkor fejleszthetsz.

Ha 14 eves béluka ki akarna adni a csöcsgyüjtemenyet, akkor el kene mennie egy regelt ceghez es velük szerzödve eladhatna azt.

A "kiado" ha piacon akarna maradni, akkor odafigyelne, hogy mit ad ki a neve alatt. Igy mindenki jol jarna. Lenne minöseg, nem lenne sok szutyok es 14 eves béluka is fejleszthetne.

Azt hiszem a Gamelofthoz elküldheted a jatekaidat es akkor gameloft neven megy ki. Igy nagyobb az esely, hogy kap eleg reklamot illetve inkabb meg fogjak venni, mert a nev be van jaratva. Igaz valszeg tejelsz a gameloftnak, de igazabol mindenki jol jar.

A te jatekod nagyobbat hoz, mert bejaratott nev alatt jelenik meg. A Gameloft jol jar mert csinal egy valag penzt semmi munkaval. Az Apple jol jar, mert a Gameloft vigyaz a minösegre (vagy nem...de inkabb valoszinü, hogy igen).
Hopstimop 2010.04.13 00:13:43
@Nakhchivan: Persze, hogy az. Ezzel nincs is baj.

En csak azt mondom, hogy az Apple most azzal az ervvel csinalja ezt, merthogy gagyi fejlesztök gagyi appjai arasztjak el az Appstoret.

En csak azt mondom, hogy ha SZERINTÜK ez a baj, akkor miert nem azt csinaltak, amit mondok. Akkor kissebb lenne a valoszinüsege, hogy gagyi appok arasztjak el az appstort.

Ezt a levest maguk föztek es most viszont nem tetszik nekik, hogy ki kell kanalazniuk.

Ha mar igy csinaltak, akkor ne nyavalyogjanak. A gagyi fejlesztök a gagyi appjaikkal tettek azza az appstoret, ami. Most meg el akarjak dobni öket. Ez az ami erkölcstelen.

Ha annak idejen csak az EA-t, meg a Blizzardot engedtek volna fejleszteni, akkor most jo minösegü appok lennenek csak az appstore-on, amik valoszinüleg 2o-3o euroba kerülnenek es lenne kb 55 darab.

Akkor nekik az volt a prioritas, hogy minel gyorsabban minel több app legyen.

A gagyi fejlesztök lenyomtak az arat 99 centre, amivel meg mindig milliardokat csinal az apple, de ha ezt az utat valasztottak, akkor most ne szivjak a fogukat, hogy milyen gagyi appok vannak a storeban.

Pusztan ennyit mondok.
Úgy látszik, hogy az Apple vezetője nincs oda az upgrade-ert, legalábbis ha a különböző eszközein használt szoftverek verziószámát nézzük, azt kell, hogy mondjuk, hogy az öreg kimondottan konzervatív: nem szívesen cserél le egy régi, már bevált rendszert.Annál is inkább…..
Folytassuk az iPad hírdömpinget, este úgyis élő közvetítést adunk az iPhone OS 4 eseményről, ezt az egyet még mindenki kibírja. Az iPadet vásárlók egy felmérés szerint - nem meglepő módon - az AppStore és az ezáltal kínált alkalmazások miatt örülnek leginkább a…..
Hopstimop 2010.04.11 12:14:50
@Ulkesh: Az Erdőszéli Patika a mi e-bookunk (köszi az appleblognak, hogy megemltette!) es eddig 2 ember vette meg (egy magyarorszagról) és ezzel a 49. helyre kerültünk az US appstoreban.

A magyar appstoreban 1 letöltessel az elsö helyre kerültünk a books kategoriaban,16. helyre a a top paid overallban es 8. helyre a top grossingban.

A 6oo ezer letöltes nem = 6oo ezer eladassal.

Ingyen meg egy darab szarrol keszitett fenykepet is el lehet "adni" az appstore-on par szazszor.
Ismét egy magyar sikerről számolunk be, sokatoknak ismerős lehet az Alpine Crawler World játék neve, ami nemcsak a magyar, de az amerikai AppStore-ban is az elsők között állt. A csapatot nem volt könnyű felkutatni, kiderült ugyanis, hogy a kiadóként feltüntetett 3DMagic Kft.…..
Hopstimop 2010.04.03 13:19:26
Sziasztok!
örülök, hogy ennyi hozzaszolas jött az interjuhoz :-)

Örülünk a jonak is es a rossznak is :-)

Az, hogy 15 mp alatt kideriti valaki, hogy kik vagyunk, az tök jo. Nem is akarjuk es nem is tudjuk igazabol eltitkolni, csak semmi jelentösege nincsen.

@Nakhchivan: Igazad van. A 3D Magic az a sikertelen törtenet. Sosem tagadtuk. Probalkozunk. Ha esetleg Te tudsz tanacsot adni, hogyan lehetnenk sikeresek, legyszives jelentkezz :-)

"ebből megsarcolja őket a "kiadó","

Nem sarcolja meg öket. Baratok vagyunk es szivessegböl tettük nekik, amit tettünk. örülünk a sikerükön, de nem akarunk rajta nyereszkedni.

Az egy mas dolog, hogy cserebe ök is tesznek nekünk valami jot, ahol tudnak :-P

Es ha mar betevedtem ide, akkor hadd köszönjem meg annak a 286 magyarnak, akik megvettek a jatekot, hogy tamogattak minket es azt hiszem annyit elarulhatok, hogy hamarosan napvilagot lat a DT uj jateka, amely szamitasaink szerint meg nagyobb siker lesz. Ugyhogy figyeljetek az appstoret!
Ez egy régebbi álmom és ez is világvége, pedig esküszöm, nem csak olyat álmodok :-P Az utcán vagyok este és hatalmas a felfordulás. Emberek rohangálnak fejvesztve mindenfelé. Néhány órával ezelőtt jelentették be a TV-ben, hogy hamarosan itt a világvége és az emberiség egyszerűen meg fog szünni…..