Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészáros Zsolt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serényi János, idősb, doktor, a McCann Erickson Budapest egykori vezérigazgatója és atyaúristene ezzel vállalkozik, lép ki a nyilvánosság elé. Mutatja, hogy van, ért, és látható, nem tűnt el, csak megalakult. Az Értéktrend - az empatikus tudásmenedzser saját vállalkozásának…..
Mészáros Zsolt 2009.04.17 10:44:43
Érintettként szeretnék néhány információt megosztani Veletek:

1./ Az Értéktrend honlapja még csak készülőben van, elismert szakértők dolgoznak rajta.
2./ Így érthető, hogy "szivlapat" által fáradságos kutató munkával meglelt tartalmi vázlatnak tekintett anyag nem az Értéktrend domain címe alatt (
www.ertektrend.hu) volt fellelhető, hanem a www.creator.co.hu cím alatt. (Igaz, ma már látjuk, ezt egy védett, titkosított, hozzá nem férhető helyen kellett volna megtennünk és nem egy egyébként soha nem használt, bár publikus helyen.)
3./ Az előcitált tartalmi vázlat azon gondolat kísérlet része volt, hogy esetleg a végleges kirakat/honlap elkészültéig kiragasszunk-e egy kockás papírt/ideiglenes honlapot a legfontosabb információkkal? Az oldalakról, kockás papírokról több bejegyzővel azonos véleményen voltunk, ezért ezek nem jelentek meg soha, egyetlen percre sem a www.ertektrend.hu címen. Igaz a kockás papírokat nem gyűrtük össze és nem dobtuk kukába. A munkaasztalon felejtettük, ahol segítőkész "szivlapat" megtalálta és volt szíves honlapnak aposztrofálva kérni a közösség támogató véleményét.

Köszönjük az értékes hozzászólásokat, bízunk benne, hogy az elkészült honlapunkkal kapcsolatban is (amelyről májusban értesítést küldünk) számíthatunk észrevételeitekre.

Mészáros Zsolt