Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kch7174

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Nemzeti Vágta 2011.09.20 14:00:00
Igen, az a bele (csak erős idegzetűeknek). Ez pedig pörög a Facebookon pár napja, itt több kép is van:Ő az egyik ló aki meghalt az idei vágta giccsparádén. Nekirohant a palánknak ami a képen is szerepel és szó szerint kibelezte!!! Valaki azt mondja, hogy egy kaput akart…..
kch7174 2011.09.22 10:56:11
@szMáté: komolyan írtad hogy a kisemberek....? azért tartunk akkor itt ahol tartunk? ezért vannak hihetetlen hiányai a közlekedési társaságoknak és ezért nem tudnak megélni az autószerelők? ezért mennek sorra csődbe a vállalkozások mert a kisemberek lopnak?? azt h a kisemberek ily módon "segitenének egymásnak" már régóta nem tapasztalom, viszont nem kell az ellenőr haverjának lenni pénzért adnak nyugdíjas igazolványt, meg közalkalmazottit, ..ha pedig szerelőhöz viszem a kocsim szinte biztos h megpróbál átverni

visszatérve a tüzijátékra: nekem nem kell tüzijáték ahhoz h tudjam mit jelent aug 20 , és a vágtától sem érzem magam magyarabbnak,,ha a csőd szélén állunk akkor nem létezik aprópénz ( ha voltál valaha munkanélküli akkor ezt te is tudod )

ééés vallásos vagyok mégsem érzem magam egoistának és nem mondom h "Az állat van az emberért és nem forditva." sőt

gratulálok a 140es iq-hoz ,a népesség 3%nak van ilyen..? mihez kezdtél vele? kutató vagy? tudós? mire fordítottad?