Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nowhere/Catastrophe

77 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ulver - Roadbunr EP 2012 500 pédányos kiadás, speciálisan a tavasszal megrendezett holland fesztiválra. (400 fekete és 100 aranynyomatú kiadás) ..
Habár a 'Childhood's End' címen megjelent új Ulver lemezt sorlemezként tüntették fel, mégsem illeszkedik szervesen a zenekar életművébe, ugyanis ez a 16 nóta nem új, hanem feldolgozás, mégpedig olyan rég elfeledett, a '60-as, '70-es években tevékenykedő zenekarok dalainak…..
Nietzsche így mondja A Vidám Tudományban: „Miután Buddha meghalt, még évszázadokig mutogatták az árnyékát egy barlangban – egy iszonyatosan félelmetes árnyékot. Isten halott: ám az ember természete már csak olyan, hogy talán még évezredekig lesznek barlangok, amelyekben…..
ULVERChildhood’s End(KSCOPE MUSIC) Amikor pár évvel ezelőtt Garm említette egy interjúban, hogy a ’60-as évek elfeledett előadóinak a dalaiból terveznek összeállítani egy lemezt, tudtam, hogy – ismét – valami nagyon izgalmas dolog várható az Ulvertől. Azóta várom az…..
A Kyrck Productions and Armour kiadó nemrég jelentette meg a Constellation EP-t, felturbózva, háromféle verzióban (sima cd, fekete és piros bőrkötésben). "The legendary mini cd released by Nocturnal Art in 1994 with the original sound and artwork plus the 1991 "My Angel" EP, 2 trax from…..
A WotR az Ulver avantgárd ars poeticája? Kiderül a cikkből. Link..
A lángoló gitárok sem maradhatott ki a recenzió megírásából. Mindig nehéz dolga van a kritikusnak, ha épp az aktuális Ulver-lemezről szeretne recenziót írni. Nem csak azért mert nem könnyű metálos fejjel bekategorizálni őket valamilyen zenei skatulyába, hanem mert…..
Szintén az új lemezről egy kritika a quart.hu oldaláról. Várakozások: Azon zenekarok közül, akik a kilencvenes évek második felében a metál kereteit kinőve, ám attitűdjét megőrizve kísérletezésbe fogtak, legmesszebbre a norvég Ulver jutott. Eleinte sikerrel is vették…..
Az alábbi kritika a Hammerworld Magazin áprilisi számában jelent meg, szerzője Milán Péter. (Köszönet érte, hogy elküldte a blognak) ULVERWars Of the Roses(KSCOPE) Az Ulver kapcsán nem nehéz egy rakás közhellyel előállni: mennyi alapművet készítettek már, minden…..
Szép volt, jó volt, elég volt...Köszönet nektek a segítségért, az olvasásért és a lelkesítésért. És külön köszönet Anyunak mint legnagyobb rajongómnak.cámpuszmadár..
Nowhere/Catastrophe 2011.04.22 14:37:04
Setlist at KOKO (London) 2011/03/22: 1. February MMX 2. Norwegian Gothic 3. Providence 4. September IV. 5. England 6. Island 7. Stone Angels + Hallways Of Always Kiadói promo: http://www.kscopemusic.com/ulver/warsoftheroses/ Itt rendelhető meg a limitált cd és vinyl is. Valamint itt…..
Az alábbi linken mindegyik új Wars Of The Roses számba bele lehet hallgatni fél perc erejéig.http://www.rockserwis.pl/serwis.do?menu=main&pid=127376&l=1 A Providence-ben az Siri Stranger lenne?..
A Fekete Zaj fesztivál keretein belül ismét farkasüvöltéstől visszhangzik kishazánk.www.feketezaj.hu Köszönet mindenkinek, aki segített ennek a létrejöttében! Thx Zero-V!..
Kscope are very proud to announce that Ulver are the latest band to join their roster. Early pioneers of Norwegian black metal, the band have continually evolved throughout their career and now stand as living legends of the dark music industry.The last two years have also seen Ulver manifest into a…..
bennfentes pletykáink szerint. Thx A!..
Az áprilisban megjelenő új album címét megváltoztatták a bohókás fiúkák Wars Of The Roses-ra. ..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Nowhere/Catastrophe 2011.02.16 13:11:31
Nowhere/Catastrophe 2011.02.16 13:29:38
February MMX by ramble_on ..
Szóval már turnéztunk is és mindenképpen megérte, minden félelmet és izgalmat egybevéve. Mostanság viszont inkább hazai áruként üzemelünk. A gyermekeknek hiányoznak szüleik és ők is nekünk. Na hát akkor. A következő évi koncertezést két rövidebb blokkra korlátozzuk, nyár…..
Nowhere/Catastrophe 2011.01.30 11:41:54
@theli123: Köszi theli, király vagy!
Daniel O' Sullivan egy kétórás rádiósműsorban mutatta meg kedvenc és reklámozandó zenéit. Innen lett kiollózva a minket legjobban érdeklő, amit az alábbi linken tudtok meghallgatni.     Fontos megjegyezni, hogy ez még nem a végleges verzió, tehát van…..
Mar 22: Ulver, Virus & Zweizz, Koko London, UNITED KINGDOMMar 26: Trabendo Paris, FRANCEMar 27: Incorso Rotterdam, NETHERLANDSMar 29: Matrix Bochum-Langendreer, GERMANYMar 30: Substage Karlsruhe, Baden-Würt, GERMANYMar 31: Z7 Basel, SWITZERLANDApr 2: Madonna dell'Albero Ravenna, -, ITALYApr 3:…..
Ok, so now we have been on the road, and it has been rewarding, all fear and loathing considered. We are a domestic pack these days. The children miss their parents and we miss them. So. We have decided to limit next year's touring to two shorter blocks, one before and one after summer, plus an…..