Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eWe

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagy család élete Malacfül 2011.09.16 21:35:00
Péntek:Itt a hétvége! :) Peti nagyon örült, hogy már csak ma kell dolgozni menni, aztán itt a várva várt 2 pihenőnap. Mondjuk szokásunkhoz hűen most is zsufis lesz, de az mégsem olyan munka. ;) Én ma természetesen tovább pihentem. Kimostam egy adag ruhát, majd teregettem, húst…..
Mosolygó Kicsi esküvői 2010.04.19 22:10:00
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, újra és még mindig. Sorra meg fogom köszönni mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a nagy nap sikeres legyen, és elég hosszú a lista... ;-)  Az utolsó hét izgalmasan, rohangálósan telt, kedden vettem át a DHL-nél a ruhámat -…..
Mosolygó Kezdek izgulni -updated 2010.04.05 08:32:00
nem abban az értelemben, hogy "Úristen, vége az életemnek, mert oda leszek láncolva valakihez", hanem pusztán azért, mert még nem jött meg a ruhám, se a cipőm, nincs fátylam, S. cipője, öve is hibádzik még, még tenni kell egy látogatást az anyakönyvibe is, és az…..
A Nagy család élete Torokfájás 2010.04.13 22:01:00
Kedd: A mai nap sem volt egyszerű... Mint ahogy tegnap, ma is fájt a torkom, sőt... Asszem még erősödött is. :( A melóban egy Neo-Citrannal indítottam, aminek következtében majd lefordultam a székről, olyan álmos lettem. Talán a kinti zuhogó eső is rányomta…..
Hétfő: Ma beszéltem Anna dokinénivel, mikor is megtudtam, hogy Zeuszka labor eredményei rendben vannak! Vizsgálták a vese-, máj működést, vércukrot, stb, stb... A lényeg, hogy minden érték normális, Zeuszka ilyen szempontból szuper egészséges. :) Ám a viselkedése mást mutat.…..
Vasárnap: A választások miatt annyira leterhelődött a blog.hu (vagy akár az egész magyarországi net hálózat), hogy csak ma tudom, pótlólag élesbe tenni a bejegyzést. Még jó, hogy tegnap azért megírtam… :)…..
A Nagy család élete Zsufi 2010.04.10 21:38:00
Szombat: Ma aztán volt történés rendesen...Az lesz a legjobb, ha leírom folyamatában, és így át is élem megint. :) Szóval reggel ébredés után nem sok időm volt. Éppen csak annyi, hogy ellássam a manókat, majd irány a fodrász. Rég örültem ennyire, hogy levágta a hajamat...…..
Csütörtök: Ma ismét szabin voltam. A terv az volt, hogy gyorsan bevásárolok reggel, aztán folytatom a benti takarítást, amit tegnap félbe hagytam... Persze, hogy kicsit másképp alakult. :D Reggel kivittem Petit a buszhoz, majd nekiindultam. Voltam az állatkás boltban és vettem a…..
A Nagy család élete Ablakaink 2010.04.07 22:09:00
Szerda: Mondtam már, hogy Nálunk most indult be a takarítási szezon. :D Olyannyira, hogy ma szabin voltam itthon, éspedig azért, hogy ablakokat tisztítsak és függönyöket mossak. Na meg pihenjek egy kicsit, bár ez elég oximoronnak tűnik. :D Peti ma ment dolgozni, ám előtte még…..
Vasárnap: Kisebb simításoktól eltekintve ma rendbe tettük a kertet. Peti a bokrok és fák alját gazolta és trágyázta, majd elképesztő módon egész nap csak az ágyásszegélyt vágta. Én pedig megint csak gazoltam. Az oldal- és az előkertben. Raktam tőzeget a Hortenziák alá is,…..
A Nagy család élete 50 kép 2010.04.03 22:37:00
Szombat: Kezdődnek a dolgos és fárasztó, mégis energiával feltöltő hétvégék! :) Természetesen a kertet csinosítottuk, "előkészítettük" a nyárra és a jó időre. Azaz gazoltunk, ástunk, alakítottunk, füvet nyírtunk és trágyáztunk. Én határozottan érzem, hogy…..
A Nagy család élete Gödörben 2010.04.01 20:52:00
Csütörtök: Ez a hét úgy látszik egy igen mély érzelmi gödör Nálam... Igyekszem kimászni, de fáj, ha az embert még vissza is lökik. Sőt, talán még be is ássák. Ám azt nem hagyom!!! Én Boldog akarok lenni, Nekem ez a célom az életben!!! Az egyik, na... De egy nagyon lényeges.…..
Kevesebbe kerül, mintha kölcsönöznék - szállítással együtt, méretre szabva- , ez az enyém marad, és nem hordta senki más. Ez egy designer ruha ...khm... koppintása változata, Priscilla of Boston, Style # 4216, de nekem ez még jobban tetszik, mint az eredeti...
Hétfő: A téma: a bónusz.  Eddig minden évben, majdnem mindig tavasszal osztogattak prémiumot, ezzel elismerve előző éves munkánkat. Természetesen mindig kapott mindenki, lévén back-office terület, nem igazán van mit differenciálni a munkánkon. Mindenki ugyanazt csinálja,…..
Szombat: Masni a tegnap éjjelt már a helyén töltötte és Sütivel aludt. :) Gondoltuk, így lesz ez ma is, aztán holnap reggel kötés levétel. Na de édes pici kutyánk erre most este rácáfolt. Mármint áthúzta számításainkat.Csak azt vettem észre, hogy nagyon csendben van és…..
Péntek: Ó, hát Masnika már egészen jól van! :) Olyan hihetetlenül kavar 3 lábon, hogy néha csak lesünk, mert úgy kell utána kapni. :D Azért igyekszünk karban tartani, mert ennyire azért jól nevelt. Azaz, ha visszahívjuk, akkor visszajön. Ám ma volt ettől a…..
A Nagy család élete A műtét 2010.03.24 20:52:00
Szerda: Ma volt Masnika patella-ficam műtétje. Már tegnap éjjel úgy feküdtek le a kutyik, hogy nem kaptak vizet a tálkájukba. Kicsit furcsállták asszem, keresték, de azért hamar aludni tértek a kincsek. Reggel aztán jött a második döbbenet, amikor már enni sem kaptak. Persze, mert…..
A Nagy család élete Javulgatok 2010.02.10 21:21:00
Szerda: Megint egy uncsi, pihengélős, gyógyulgatós napom volt. Reggel, miután Peti dolgozni ment, Mi visszafeküdtünk aludni a kuttyokkal. Nem aludtunk sokáig, valahogy nem volt kényelmes... Érdekes, hogy ma reggelre jobban fájt a hátam, mint ahogyan tegnap ágyba mentem. Talán rosszul…..
A Nagy család élete Olvadás 2009.12.23 21:09:00
Szerda:Mára irtózatosan felmelegedett a levegő! Bevallom, nem nagyon tudtam elképzelni, hogyan fog majd az a sok hó elolvadni, ami leesett a hétvégén. Pláne nem ennyire gyorsan... De sikerült: Az utcánk átváltozott egy nagy tengerré és ráadásnak még az eső is esik. :D Nem tudok…..
Mosolygó Programajánló 2009.10.13 10:33:00
Hosszabb ideje veszem rendszeresen az Éva magazint, egyik barátnőm okos újságnak hívja, mert érdekes, változatos témákat találnak, igaz, inkább családosoknak, gyerekeseknek szól, nem olyan, mint a Cosmopolitan vagy az Elle (egy másik blogon már kifejtettem véleményemet…..
Mosolygó Játszunk? updated 2009.10.02 09:29:00
Szeretem a filmeket, ezt rég lehet tudni. Eszembe jutott, hogy mondok egy mondatot valamelyik kedvencemből, és Nektek ki kell találni, melyikből. Jó? A mai idézet:"Csiká csiká kamu személy-igi-igi-azol-vány-ka..." *Bocsánat, hogy csak most, de indokom nyomós, miért…..
eWe 2009.10.12 15:34:25