Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mahoni

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy építési munkálatok miatt vágányzár lesz a 6-os (Ráckevei) HÉV vonalán Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső állomás között október 1-jén, szombaton és október 2-án vasárnap, majd október 8-án szombaton és október 9-én…..
A médiatörvény 2011.január.1-vel változik. Szigetszentmiklóson eddig is eléggé sajátos volt a média. Van egy rádiónk és van egy tévénk. Természetesen több tízmillió forintos önkormányzati pénzből működnek. Ebbe mit adnak le, és mit nem, ezt eléggé nehéz megmondani. S…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Mahoni 2010.02.10 11:34:51
@macilaci: Minden ilyen ajtó ÉME minősítéssel ellátott. Az hogy ilyenek az építésügyi szabályok nem a k.seprő tehet.
Kérdésedre a válasz:
Jogos a kérdés , s már a döntéshozók előtt van.
1-2 de inkább 2 év és az lesz.
Mahoni 2010.02.10 11:48:53
@mortadella:
Ha nem hiszed járj utána...
Munkahelyen pedig illik hangosan zenét hallgatni, mert zavarhat másokat.
Örülök, hogy kellemes pillanatokat okoztam. A hab rácsöppent a szádról a ")"betüre. Törlés.:)
Mahoni 2010.02.10 12:13:40
@macilaci: Igen ez így van.. mindig változnak , s mindig a jelenleg érvényben lévő jogszabályok az irányadóak. Mint mindenben...
Hidd el sok embernek nem fog tetszeni ha az életétnek megóvása érdekében jogszabályokat alkotnak majd.( kötelező Co) S egyetértek azzalé amit leírtál.
Ma történt az eset, nincs 2 órája. Pesterzsébettől csak Dunaharaszti külsőig kellett dolgoznom, onnantól egy másik kalauz vette át a vonatot. Szóval Haraszti után már szolgálaton kívüli jegyvizsgálóként leültem beszélgetni az egyik civil kollégámmal. Szigetszentmiklós és…..
Mahoni 2009.04.17 09:14:24
@horiginal:
Igen ez az a család ami ha látszatra nem is romak, de a vér ami bennük van az az! 1 panelben laknak vagy 15en. S mint írtam 18 év alatti volt az elkövető, amivel ha jól tudom sok mindent nem tudnak csinálni. A kis késes és bandája éjszaka csavarog a városban. A sündörségnek meg mit mondhatnék? Láttam egy ismerősőmet, aki látta őket, de az ismerősöm nem akar a kapitányságra járkálni, és esetlegesen felvállani azt , hogy a család kése a bőrét éri?
Mahoni 2009.04.17 11:05:23
@molnibalage:
:)))
Komolyra fordítva a szót: ha azt tenném én is olyan lennék : kis kocsog:)