Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuri888

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Nem mondom, hogy legyen fizetős! A felhigulás alatt azt értem, hogy sok a linkeskedő. Lehet régen nem volt ilyen de nekem most ez jött le. Hogy van az, hogy valakinek az adatlapja 3-4 hónap elteltével változik? Egyszer van gyereke egyszer nincs meg ilyen apróságok. Ha…..
gyuri888 2010.03.08 09:48:26
Én évek óta mászkáltam a társkeresőkön, próbálkoztam és meg kell mondanom őszintén kalandokon kívül semmi nem akadt horogra. Pedig voltak találkozások és jó részt azok jöttek el akik a képen voltak. Bár azt is meg kell jegyeznem, volt olyan, hogy köszönő viszony sem volt a képen és a valóságban elém jövő nő között. De mint mindig tanultam egy pár fortélyt, a végén egész jól kiokosodtam. A címre visszatérve el kell mondanom, hogy az hogy fizetős egy weboldal, az semmit nem jelent, mert ezzel semmit nem lehet szűrni. Gondoljunk bele, hogy 1000 ft mindenkinek van a zsebében, egy kis szórakozást sok embernek megér, hogy egy hónapig szívasson embereket. Tudom beteges, de ez az igazság. Ki miért lesz ennyire aljas, annak számos oka van, nem mennék bele, egy biztos, lelki sérült az biztos. Saját tapasztalatból tudom, hogy egy oldalnak számos oka van hogy fizetős. Sokan azt hiszik dől a pénz az oldal üzemeltetőjének. Hát el kell mondanom közel sem így van. Én két éve indítottam az oldalamat, mert én is azt hittem, hogy na most aztán jön a pénz! De el kell mondanom, csak inkább megy! De hogy ti is lássátok milyen költségek is vannak.Ennek az oldalnak le tudom írni. megkeresem.info
1. Weboldalt meg kell csinálni, az egy fél év és addig fizeted a fejlesztőt, aki nem olcsó János.
2. Amikor elindítod, céget kell csinálnod, ahol bizony vannak alkalmazottak, moderátorok, aztán könyvelő és persze ezek járulékos költségei.
3. Aztán jön az hogy reklámozod az oldalt, mert ugye rajtad kívül senki nem tudja hogy a világon vagy. Na most a reklám, bármennyire is hihetetlen több 100 ezres nagyságú havonta.
Tehát ott tartasz, hogy első körben havi szinten minimum 1 millió havonta és nulla bevétel.
De essen szó arról, vajon milyen bevételre számíthatsz. Első körben a regisztráció bevételére. Ami ha ha emelt díjas sms. akkor 1000 ft-ből a fele marad nálad, mert a többit elviszi a szolgáltató, tehát jó ha 500 ft nálad marad, amiből még adózol is.
Aztán ott vannak a reklámok amik az oldalon megjelennek. Kérdezd meg magadtól mennyit is kattintasz rá?? Szinte egyszer sem. Tehát kezdő oldalnál mondjuk úgy, hogy alig pár ezer forint havonta.
És itt egy nagy tanulság, kezdő oldal, rengeteg kamu reglappal dolgozik, mert üres oldalra senki nem megy. Meg kell várni, míg legalább pár ezer rendes tagod van és akkor törölheted a kamukat.
De jó ha tudod, ha egy ilyen oldalt elindítasz, a tagok 5-10% van csak jelen az oldalon, a többi, csak egyszer egyszer néz be, tehát ha van 5000 tagod akik valósak, jó esetben abból 500 használja is az oldalt.
Millió oldal van magyarországon és a lakosság száma meg véges, nem egyszerű kereset, ezért fizetős a legtöbb oldal.
Nehéz feladat, mert elsőre egyszerűnek tűnik, de aztán rájössz, sokkal nehezebb mint az életben való ismerkedés. Sok ember azt hiszi, hogy amit lát az a valóság! Pedig közel sem,. hisz a sok sok netező, jó részt kapcsolatban van és csak szórakozik az oldalon. Arról nem is…..
"Eljött az este, mondtam: te ott, én meg itt alszom". Ha nem passzol a kép és az illető 3D-s valósága, kellemetlen tud lenni. Így járt az alábbi sztori főszereplője is, akihez vidékről érkezett egy lány, és aznap már nem volt vonata hazafelé.   Az egyik társkereső…..