Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knockout

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Subba Régi idők zenéi: 4F Klub 2007.04.11 13:45:00
Nézzétek mit büffentett fel az internet! Emlékeztek még a 4F Klubra? Erőből irigykedünk azokra, akik megúszták a tíz évvel ezelőtti időszakot, és nem hallottak róluk. A 4F Klub tulajdonképpen semmiben sem különbözik a mostanában futó magyar együttesektől, annyi a…..
Szép ünnep, kinek-kinek. Ahogy megy az idő, az éppen aktuális időszakhoz flash-szerűen bevillan egy-két régi emlék, húsvéthoz a locsolás ill az vasárnapi locsolóbuli. Fénykoromban (ezeröcsi, boroskóla, tígerszofi) a faluban ahol élek, a diszkót csak…..
Aktuális faszságok! Itt vagyok! 2007.04.08 15:47:00
Szevasz, szevasztok, csákány! Nekem ne? Nebassz! Csakazért is (botsáska meg...) ! Rengeteg emberrel találkozom a mindennapok során, legyen az fasztojás, köcsög, sunnyogós, hátbaszúrós, spicli, tarhálós, saját anyját 1.50-ért megbaszós.  Némenyikkel olykor-olykor sajnos még…..