Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lali72

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legalapvetőbb hangkártya is képes megszólaltatni a MIDI fájlokat, bár többnyire igen silány hangkészlettel rendelkeznek. Ha szebb hangzásra vágyunk, bizony szükségeltetik egy DAW, és jó pár igényes virtuális hangszer hozzá. A különbség még kívülállók számára is…..
Igazából nem terveztem, hogy a Sonarról is videósorozatot indítok, viszont néhányan elkezdtek iránta érdeklődni, és ha már így is-úgy is videón prezentálom a program alapvető működését, akkor miért ne lehetne belőlük is "rendes" videotutorial, eleje és vége főcímmel,…..
Lali72 2011.05.02 14:01:59
@BonFire: Feltelepítettem a Sonar X1-et. Jelentős a különbség a menürendszerben, az ablakok elrendezésében a Sonar 7 és a Sonar 8.5-höz képest. Kicsit sajnálom, mert így csak egy részét tudom hasznosítani amit a tutoriálokban leírsz, hiszen sok mindent magamnak kell továbbra is kikeresnem. Persze az alapelvek ugyanazok maradnak, ez igaz.

Első komoly problémám azzal akadt, hogy nem akart megszólalni egyetlen virtuális hangszer sem, sőt a PC-re kötött billentyű sem. Aztán rájöttem némi keresgélés után, hogy alapból nincs engedélyezve a MIDI input fogadása.
Már nagyon régóta evett a fene egy gitárért, az ugyanis eddig nem volt nekem, lévén nem vagyok gitáros, vagy leginkább kocagitárosnak nevezhetném magam, aki akusztikus gitáron tanult egy-két dolgot, később átnyergelt a basszusra, és az ment éveken keresztül, és elektromos gitárt…..
Lali72 2011.04.15 22:31:08
@fervik2010: Teljesen igazad van! Elsiklottam felette. :) Írta BonFire hogy vett szinti állványt is.
Ismét csak zene következik. A Trauma zenekarról már egy ízben értekeztem, amikor is a Vészkijárat című dalukat rögzítettük, és beneveztek vele az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójába. Azóta eltelt néhány hónap, és folytattuk a felvételt. A korábban felvett dalt…..
Az emberek azt mondják, hogy szeretik a zenét. Hallottál már olyat, hogy valaki azt mondta volna, hogy ő nem szereti a zenét? Mindenki azt mondja, hogy szereti a zenét. Hiszen a zene ott él az emberben. Olyan nincs, hogy nem szeretem a zenét. Akkor mire való a kérdés, hogy szereted-e a…..
Lali72 2009.04.17 18:41:42