Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom-tom69

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Északi Összekötő Vasúti Híd budai hídfőjétől ha elindulsz a parton észak felé, hamar odaérsz ehhez a folyóparti kövekből és érdekes formájú uszadékfából egy ötvös által összeállított álomhoz. Tavaly szeptemberben kezdte építeni, fél évre rá egy…..
Az időben 1983-ig utaztunk ma vissza a fiúk harmadik, Construction Time Again című albumáig. Ma ezt hallgattuk meg! A Speak & Spell után távozó Vince Clarke helyét a közelmúltban egy Alan Wilder nevű srác veszi át. Sötétebb zenei tónusok iránti vonzalma, kísérletező kedve…..
Heverő, autó, robogó, hajó, páva és mozaikkép a Trendhunter gyűjteményéből:..
A The Cranberries énekesnőjének utánozhatatlan hangja van, ráadásul még bomba jól is néz ki -  mondhatom ezt 10 év után is, de fénykorukban rövid hajjal, voltam igazán belezúgva Doloresbe.HQ lábas fotót elég nehéz találni róla sajnos, azért akad egy pár a neten, most…..
tom-tom69 2011.07.23 13:39:25
Donhu Folytatás? 2010.08.22 09:38:54
Akár írhatnám is tovább ezt a blogot. Kihagytam vagy másfél évet, és az utolsó bejegyzések is már haldokoltak. Vagy tanulhatnék németet, hogy végre el tudjam magam adni a munkaerő piacon. Vagy lezuhanyozhatnék, hogy ne legyen ilyen puma szagom. Vagy elküldhetném az önéletrajzomat…..
 elsétáltam tegnap a dera szurdokba mivel idén még nem voltam.és föleg azért,hogy megnézem mi a helyzet ott a májusi nagy áradás után.a youtube-n láttam felvételeket,hogy micsoda hatalmas viztömeg zudult le a hegyekböl.felmentem pilisszentkeresztre és onnan ereszkedtem le a…..