Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak a tények kedvéért

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amikor végre elkészül a karácsonyi vacsora, és leülünk eggymás mellé, vagy eggymással szembe, vagy eggymásra merőlegesen az asztalhoz, akkor mekkell adni ennek a módját, ugyanis az ezévi fáradozásaink gyümölcsét ünnepeljük meg ezáltal, és mindeközbe a szeretet…..
csak a tények kedvéért 2010.12.20 01:10:10
@exkalibur:

miért, neked nem lett kedved azonnal meggyújtani egy lila gyertyát abban a piros műanyag gyertyatartóban, tudod, amit anyukád hozott Görögből a Parthenonos habteniszkészlettel együtt?
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
csak a tények kedvéért 2010.05.02 21:40:24
@Ferguson:
Királyság. Azért látszik, hogy ő nem Ferguson, az öreg alkesz szerintem röhögve rávágta volna, hogy jobban örülne, ha John Terry lenne.
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
csak a tények kedvéért 2010.04.28 23:14:02
@Schweini:
Nem tudom, hogy Ricónak mi baja az Inter-Bayern döntővel, az enyém viszont ugyanaz, mint annak idején az Edberg-Lendl meccsekkel. Olyan izé.

Csak a tények kedvéért: húha jó teniszezők voltak mindketten, de az egymás elleni meccsük nem olyan cucc, ami az ünnepi asztalra való
csak a tények kedvéért 2010.04.28 23:27:56
@Eastbay1:
Ezt még akkor volt, amikor azt hittem, hogy van sport a focin, bokszon meg a gombfocin túl is.

Csak a tények kedvéért: tényleg régi ügy, a Liverpool még több bajnokságot is nyert utána
A most következő Top 10-es lista természetesen szubjektív és vitatható, jóllehet ad egy kis támpontot arra nézve, mikor szeressünk – utólag – egy gólt: ha szép, vagy ha fontos (értsd: emlékezetes meccshez fűződik). Nagy sóvárgásunkban a régi sikerek után persze,…..
csak a tények kedvéért 2010.02.13 02:11:21
@Sobrijóska:
Mit értesz lebénult csapat alatt? Az osztrákokat, - akiknek akkor kb. a mostani svédekével egyenértékű csapatuk volt még túl a zeniten is - vagy az akkor egészen remek Kölnt, amely két Európa-klasszissal (Allofs, Fischer) és két világklasszissal (Littbarski, Schumacher) állt fel?
csak a tények kedvéért 2010.02.13 02:20:43
@rizla:

fel a "rövidbe", igaz, kicsit messzebbről... Az egyik legnagyobb, amit ebben a műfajban láttam, bár egy megelőző szép összjátékot hiányolok:)
3.14-től :
www.youtube.com/watch?v=VwI8Mu8DcYw&feature=related
csak a tények kedvéért 2010.02.13 04:23:05
@rizla:
Na, ezzel direkt nem álltam elő. Fúj:)
addict Brutális angol szóviccek 2010.01.27 17:55:00
Britney spears Lady Gaga? És én még azt hittem, hogy fájdalmas szóviccekben verhetetlenek vagyunk! Ilyen mélységeket eddig csak a Szerencsejáték Zrt reklámjaiban és a szóviccblogon láttam, most viszont az I Radio nevű adó csúnyán aláment mindennek. Mindjárt három gyomrost is…..
csak a tények kedvéért 2010.01.28 10:37:31
@Fenék Tibi:
Csak a tények kedvéért : az agyonbaszás múlt időnek látszik a képen, a "club" pedig rendhagyónak:)
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
csak a tények kedvéért 2010.01.03 19:42:27
csak a tények kedvéért 2010.01.03 20:04:33
@gibard27:
Csak a tények kedvéért:
Ha ez így megy tovább, az este végér kb húsz embernek fogod azt mondani:
"Na végre egy értelmes ember"
csak a tények kedvéért 2010.01.03 21:05:21
@Csöncsön:
Azért egyszer láttunk már ilyen brutális ágat: a 82-es olasz válogatottét.
Az átlátható kormányzás elvét hirdető Barack Obama szakított elődjei hagyományával, s nyilvánosságra hozta a Fehér Ház látogatóinak listáját. A hagyományokkal szakítva, idén este tízkor kezdődött a karácsonyi mise az Szent Péter bazilikában. Nem kisebb jelentőséggel…..
csak a tények kedvéért 2010.01.01 19:21:42
@popp:
Azért a ló túlsó oldalára se essünk át, minden T Ty, maradjunk a Timoscsuknál:) BUÉK!

Csak a tények kedvéért:
Tyimoscsuk egy kicsit olyan, mint a tyenyisz.
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
csak a tények kedvéért 2009.09.06 11:55:24
@nasteey:

Csak a tények kedvéért: azért, mert ha a távol álló társaknak rövid passzt adtak volna, a labda megállt volna közöttük.

Futni kellett volna, de ilyet ritkán láttam a 16 balból.
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
csak a tények kedvéért 2009.06.03 18:58:58
@popp:
"Nyilván nem írták le sehol. Hallottam a közeget elég jól ismerő forrásból, melyet nem fednék föl, ezért beszélek pletykáról. De nem kell elhinni, nem akarok én összetörni egy illúziót sem.."

Na de Popp, miért nem írták meg sehol? Mészölyék, Nyilasiék bundáiról már ők beszélnek körülbelül, az ETO-ét még félkomoly cikk sem pedzegette. Pont azért, mert eléggé elképzelhetetlen.

Abban a közegben, ahol a magyar bajnok gyakorlatilag a másodosztályból sem tudott probléma nélkül igazolni, erősíteni a BEK-re - sőt, aki ment volna, vagy már ott is edzett(!!), azt kézenfogva elhozták Pestre -, egy Vidi vagy egy ETO nem tudott bajnokságot venni. Ahhoz úgy kellett játszani, 102 gólt rúgni, meg nyolcasokat, heteseket (kilencest!) hinteni. Gondold végig, a játékrendszer és a felfogás volt itthon az újdonság, nem a játékosok, vagy a bírói ítéletek. Amikor Verebes megvágta Póczik pénzét, mert öt-nullnál megálltak, az volt az újdonság, meg a futás:))) Na jó, túloztam, nem csak az:)
csak a tények kedvéért 2009.06.03 19:38:38
@popp:
"Amúgy ha már Póczikot emlegettük, ő épp a Honvédból került Györbe."

Azért te is érzed a helyzetben az iróniát, nem? Póczik Győrből került a Honvédba, majd miután már mindenki használhatatlan játékosnak gondolta és lemondott róla, visszakerült Győrbe. Olvass utána, ő sem mond mást: az utolsó utáni lehetősége volt, amit Verebestől kapott.

Illúziót rombolni pedig nehéz jelen esetben, 102 gól, és egy akkoriban a nem túl barátságos vetélytársak által is elismerten más dimenzióban űzött foci az nem illúzió.
csak a tények kedvéért 2009.06.03 20:02:38
@popp:
Csak a tények kedvéért: én a már bajnok ETO átigazolási nehézségeiről beszéltem:)
Előtte valóban odaigazolt Szentes és Burcsa is (meg Kovács és Hlagyvik). Burcsát gyakorlatilag elvitte Verebes a Viditől, ahogy Kovácsot, a kapust is (őt kb. inkább a krumpliföldről) a csapatba.
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
csak a tények kedvéért 2009.05.10 11:18:04
@Ferguson:
"Tényleg az az idegesítő, h minden f**zfej csapat ellenünk hajt és nyújtja a legjobbját vmilyen ismeretlen okból kifolyólag, a pool-nak meg mindegyik lefekszik és kiszop 3-0-ra, mint egy rossz kurtizán"

A Manchester United utolsó bajnokiját a Liverpoolt tavasszal verő, a United ellen felháborítóan kedvetlenül, láthatóan a Newcastle meccsre tartlékoló Boró ellen nyerte gond nélkül.

A Liverpool tegnap az Anfieldről pontot hozó, a United ellen idén két vereséget számláló West Hamet verte 3-0-ra.

Csak a tények kedvéért:
a Uniteddel ma meccselő Manchester City is pontot rabolt az Anfielden tavasszal. Izgatottan várja mindenki, mire lesznek képesek az Old Traffordon.
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
csak a tények kedvéért 2009.05.07 22:17:44
@popp:

A Barcelona gólját nem Övrebo lőtte, de legalább annyira akarta, mint Iniesta, és többet tett érte, mint Dani Alves.

Csak a tények kedvéért.
csak a tények kedvéért 2009.05.07 22:31:12
@popp:

Jogos. A tények kedvéért hozzá kellett volna tennem, hogy "minden jel szerint".

A hibáért jár nekem egy tízperces önkéntes ban. Nem engedhetem meg magamnak, hogy következmények nélkül rontsam el, amit három hozzászólással felépítettem.

csak a tények kedvéért 2009.05.07 22:50:09
@Great Cornholio:

"de előnyszabályt KELLETT volna alkalmazni mert GÓLHELYZET volt. De ha gól NEM állíthatta volna ki Lehmannt érted????"

Ez tévedés. Amikor utoljára olvastam a szabályokat, akkor még a bíró szankcionálhatta az előnyszabály alkalmazását megelőző szabálytalanságot. A kiállítást érő szabálytalanságot pedig köteles volt azután is büntetni.

Csak a tények kedvéért: két perce olvastam a szabálykönyvet.
A széplelkű és semleges szurkolók számára rég volt ilyen egyértelmű a választás, mint a ma esti összecsapás esetében. A Szépség a Szörnyeteg ellen; a legkisebb királyfi az olajbűzös tüzet okádó sárkány ellen; a totális futball a totális antifutball ellen, hallhatjuk az…..
csak a tények kedvéért 2009.05.07 12:48:09
@Csöncsön:
"Olyan testhelyzetben érte őt a labda, amilyenben volt."

Nehéz a labdának olyan testhelyzetben érnie egy játkost, amilyenben ő nincs.
Csak a tények kedvéért.
dolgok Na most akkor ki is v'ok? 2009.04.17 22:07:00
 Talcsizzátok ki, lécci, hogy ki v'ok!..
csak a tények kedvéért 2009.04.20 12:39:29
csak a tények kedvéért 2009.04.20 18:08:15
@Bisztő Gyalla:
Csak a tények kedvéért: nem.
Az FA kupa elődöntői miatt csak hét bajnoki jut szombatra és vasárnapra, így az a furcsa helyzet fog fennállni, hogy a tabella legmagasabban jegyzett csapata a bűnrossz formában lévő, de ölig élvezetes meccseket játszó Aston Villa lesz a hétvégén. A kupameccsek árnyékában a…..
csak a tények kedvéért 2009.04.18 17:27:34
@Ferguson:
"Benítez reacted to a second successive draw with Everton here by accusing his depleted rivals of negative tactics and insinuating that, in keeping with the criticism that followed a goalless draw here in 2007, the "small-club mentality" continues at Goodison Park." (forrás: guardian)

Kétségkívül egy bekezdésben szerepel a "small-club mentality" és az Everton, de ez nem azt jelenti, hogy az Everton kis klub. Csak a tények kedvéért.