Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRC

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegen horizont. Fentről minden más. Messziről is. ♦ A poszt kizárólag 18 éven felülieknek szól, és a nyugalom megzavarására alkalmas...
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TRC 2013.06.12 19:29:43
Sziasztok, mindenki!

1. Karbantartási szempont:
Öreg példa, de jól alkalmazható a mai napig, az autónál egy karbantartási mixet alkalmazunk optimális helyzetben, ami lehet hibáig üzemelés (értsd szélvédő sérül, cseréljük), merevciklusú karb.(értsd olajcsere, megtett kilométer, üzemóra, idő, gépkönyv, használati utasítás alapján végezzük), állapot függő karb.(gumi, időközönként figyeljük az állapotát, kopottság szerint cseréljük).... és így tovább!
De ez az optimális helyzet el szokott térni a valóságostól, mindenki választhat magának egy tetszőleges okot, hogy mért is.
2. Viszonyok:
Mindenki úgy viszonyul a szabadidejében embertársaihoz, ahogyan csak szeretne, lehet aktív, semleges és passzív. Mikor dolgozom, akkor aktív vagyok, még ha vannak olyan kedves alkalmazottak, kollégák, főnökök, esetleg ügyfél, akik ezt az állapotot, nagyon is a negatív irány felé lendítik különböző variációkkal. Ami a nagy számok törvénye szerint olykor-olykor sikerülhet is. És részben azért is kapja az ember az elvégzett munkájáért fizetését, mint alkalmazott, hogy ez ne következzen be, vagy lehetőleg közelítsen a nullához. Akkor ahhoz nagyon nagy baj, veszély, katasztrófát kell kilátásba helyezni, vagy csak pozitívnek, jámbornak, jóindulatúnak, naivnak, önzetlennek kell lennie, hogy ezt mind ingyen és bér mentve legyen az ember hajlandó meg tenni egy teljesen idegen helyen, mind ezt a saját szabadidejéből elvéve. És szerintem tőlünk nyugatabbra sincs olyan előítélet mentes, ezen komplex jó tulajdonságokat egyszerre felvonultató élő emberi lény, aki ne agy Isten még tényleges segíteni is tud 10-10x-r.
3. Aránypárok:
Nincs tudás – sok pénz kell; sok pénz van – minimális tudás kell; nincs pénz – kicsi igények, nagy tudás, sok idő, jó kapcsolatok, hely, szerencse, nem függés az autótól, nyitottság.
4. Az autóklubot, ÖAMTC, ADAC és hasonló társait nem véletlenül találták ki. Pl.: az nagy német autó segély szolgálatnál az éves tagság 79,90- €, ami nem az alapszolgáltatás, de ebbe elég sok minden benne van (még a kereket is kicserélik helyetted az autópályán, de ezt még az alapba is meg csinálják) bizonyos korlátok között, de a cikkben említett segítségért nem kell fizetni. És ha leosztjuk az éves tagsági díjat, akkor azt a 30 másodperc munkát olcsóbban megússzuk + nem veszítünk 20-30 percet a napi rutinunkból.

Ez most kicsit szájbarágós lett, de nem esett nehezemre az óriási trollok- és billentyűzetgerillák-óceán határán kitaposnom magamból, mert a levegő a lételemem.

István a cikk jó, a többi lényegtelen.
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
TRC 2009.05.12 20:51:45
@10000rpm: Hát ha rendesen utána néztél volna akkor azt is tudnád, hogy a Mosler az egy elég komoly autókat gyártó manufaktura!!!! Így az mt900-as elég jó alapnak számít, mivel versenysportban is használták! A motor az lehet, hogy picikét túlméretezett, de ennyi megalománia már csak kell :D
TRC 2009.05.12 21:48:34
@Henry82: "ennek a szarnak viszont nincs helye a listán, nem jó semmire!"

1. Tanulj meg németül.

2. Nézd meg ezt: www.youtube.com/watch?v=IMNdJxDJERU


"R8, Lambok, Ferrarik, ésatöbbi, ezek az autózás csúcsaik" ( A Pagani-t azt mért felejtik ki mindig!!!)

3. Ha már vezettél valamit is a listáról, akkor vetíthetsz :D
TRC 2009.05.12 22:13:22
www.youtube.com/watch?v=3CRV6xDpkZo

Hát ja, egy Paga Z. F egy Veyron ellen!
Na, ki nyer????
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..