Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnnycage5

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
johnnycage5 2012.08.02 14:49:57
@Nervus: www.london2012.com/country/hungary/athletescomptoday.html

Ha már van interneted, akkor használd is!
Mellesleg azért nehogy már a tévések hibája legyen, hogy nem tudják megmondani, hogy ki mikor fog továbbjutni és hol mennyi csúszás van.
johnnycage5 2012.08.02 15:04:53
@Gyárfás: +1
Kib.szott szánalmas az az írás.
Ha meg vicceskedni, meg ironizálni akart volna, akkor innen üzenem neki: nem sikerült.
  Kedvenc gyermekvédő szervezetünk, a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete ismét hallat magáról, a téma természetesen most is a nyelvvizsgával nem rendelkező tanulóifjúság kirekesztettsége a diplomások klubjából. A felnőtt emberek szüleit (is) tömörítő…..
johnnycage5 2012.07.23 13:10:31
@Motorman:
Ahova én jártam egyetemre, ott alapképzésen mindenkinek volt 2 félév ingyenes nyelvtanulási lehetősége.
Mesterképzésen a magasabb nyelvvizsga-követelményt pedig azért törölték el, mert az egyetemnek nem volt pénze rá, hogy finanszírozzon ingyenes nyelvtanulást.
  Miért kapnád ingyen, ha fizethetsz is érte? Ez lehet a szlogenje annak az üzleti filozófiának amellyel a mai napon piacra lépet a Vitézy Tamás érdekeltségébe tartozó, kéthetente megjelenő Helyi Téma fizetős heti változata. A már megvásárolható lap a Helyi Téma…..
 „Sweden, a land where saying just about anything will get you into trouble” (via)   Valami fura drogot szedhetnek ott fenn, a skandináv északon a Svéd Királyságban: hiába a középjobb kormány, a több évtizedes szocdem rezsimnek köszönhetően még mindig fura…..
johnnycage5 2012.04.17 13:54:27
Mandiner blog Tesis a világ 2012.03.30 23:01:00
  Az a János-arcú rendszerváltás. Az a következmények nélküli ország. Az a tompa érzés újra, mint amikor leesett, hogy Gyurcsány nem mond le. Az a haveri kutya, ami tovább vergődik. Azok a történetek, amik kiderültek. És azok, amikről mindenki tud, de még nem derültek…..
johnnycage5 2012.03.31 03:40:09
Mandiner blog Örkény a palackból 2009.06.22 16:01:00
 Harminc éve halt meg Örkény István, a huszadik század egyik legnagyobb magyar... estébé. Tankönyvízű méltatás helyett üzenjen most ő, egy perc erejéig a palackból, hátha meghalljuk az éjszaka sűrű sötétjében, a zuhogó esőben.  Nektek melyik a kedvenc…..
 Ásítsunk egy újabbat a magyar közélet elviselhetetlen böszmesége fölött: újabb megerősítést nyert, hogy az MDF csak egy helyre kis kalap a szegfűs-madaras kettős fölött: az MDF baranyai és pécsi szervezete Szili Katalint támogatja a pécsi polgármesterválasztáson a…..