Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eve14

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnevezték a Roland Garros idei szabadkártyásait. A fiúknál idén ismét egy korábbi bajnok kapott lehetőséget, tavaly Guga Párizsban búcsúzott, idén Gaston Gaudio érdemelte ki az indulási jogot. Az ausztrál-amerikai-francia szövetségi egyezség következétben John Isner és…..
Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban. Most meg…..
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
eve14 2009.05.16 20:35:22
@agimano: egyetértek teljesen!
eve14 2009.05.16 22:30:56
eve14 2009.05.16 22:32:34
Kommentek között már nézhettétek, de kiteszem ide is a Gladiátor-sorozat folytatását, ezúttal a kedvenc ételekkel. Az a legjobb, amikor a mama főztjét dícsérik, mint Roger, Nalbi és Hal, meg persze Verda, aki a madridi családi étteremben szeret enni. Eddig is volt egy olyan gyanúm,…..
Egyszerű kérdés a teniszezőkhöz: Melyik a kedvenc filmed? A válaszok viszont nagyon viccesek. Azon gondolkoztam, hogy a Gladiátor és a Rettenthetetlen (Braveheart) vajon valamilyen egyezményes jel volt, hogy ha nem jut eszedbe semmi, ezt mondjad? Vagy múlt héten együtt nézték meg mind?…..