Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bióka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szép Tündérország támad föl szívembenIlyenkor decemberben.A szeretetnek csillagára nézek,Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,Ilyenkor decemberben. …Bizalmas szívvel járom a világot,S amit az élet vágott,Beheggesztem a sebet a szívemben,És hiszek újra égi szeretetben,Ilyenkor decemberben. …És…..
Köszöntelek ma is itt! Nagyon hosszú héten vagyok túl... Annyira, hogy már nehezemre esik visszaemlékezni a hét elejére és pontosan felidézni, mik is történtek. De megpróbálom: Hétfőn a hosszú iskolai nap után szokás szerint elmentem boltba. Még nem is említettem, de olyan sokszor látok itt a…..
Kedves Mindenki! Ismét eltelt egy hét. A hétfő nehezen indult, rögtön 3 órám volt: két német nyelvóra, és egy angol nyelvű kurzus. Kedden szintén nagyon elfáradtam az iskolában, ugyanúgy két német nyelvórám volt, és egy angol nyelvű kurzus. Biztos a szerdai napom is megerőltető lett volna (2 német…..
Erasmus Augsburgban Becsöngettek 2017.10.22 19:03:48
Üdv Mindenkinek! Gyönyörű napsütéses hetünk volt, és a tanítás elkezdődött itt is, Augsburgban, :( de szerencsére még nem minden kurzus indult el. ;) A hétfői napon rögtön volt is egy órám németül, Nemzetközi büntetőjog. Bevallom, nehéz volt 2 óra, 15 percen keresztül (!!!) nagyon erősen…..
Kedves Mindenki! Gyorsan eltelt az első teljes hetem itt, Augsburgban. Sok volt a program, kevés az alvás. Leírom, mik történtek velem: Hétfőn napközben nem hagytam el a szobát, annak ellenére, hogy rengeteg dolgom lett volna. El kellett volna mennem beregisztrálni az egyetemre, hogy megkapjak egy…..
Erasmus Augsburgban Bevezető 2017.10.08 20:07:38
Köszöntök mindenkit az oldalon! Mint sokan tudjátok, az idei szemesztert erasmusos hallgatóként Augsburgban töltöm. [Augsburgról bővebben a wikipédián találtok infókat, gyorsan talán a legfontosabbak: Németország, Bajorország, Münchenhez közel, 288.631 lakos 2015-ben (a német wiki szerint 286.374…..
Poháron át értékelni Mádot nem tesz semmiit egy magára valamit is adó furmint rajongónak ma már, hisz álmából felkeltve fújja a mádi dűlők nevét: Úrágya, Betsek, Urbán, Király, Hold-völgy, Nyúlászó, Szent Tamás… Egy szakavatott rajongó évente minimum egyszer…..
Új funkcióval bővült az Indamail, amelynek segítségével áthozható az ismerősök listája más email szolgáltatóktól. Így mostantól könnyebb átköltözni az Indamailbe, mint valaha.Pillanatnyilag az alábbi levelezőkből költöztethető át az ismerősök listája:Webes…..
Bióka 2009.04.16 15:28:45
@endzsi21: Második napja a leveleimet nem tudom kinyitni, a címlistám is eltűnt...tehetetlen, tehát dühös vagyok!