Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F76

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozőr? Ernyei Béla? Ötvenen túli, felajzott teniszedző, netán butikot vezet vagy szépségszalont? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran üljön be egy Z3 roadsterbe, jó lesz az önnek. Ha pedig vezetni szeret és ízlése is van, akkor csak a kupét vegye, semmi mást. Mai…..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
F76 2011.02.10 12:56:11
@audia6v6:
Embert barátjáról, politikust választóiról!
:)
F76 2011.02.10 13:02:32
@deviron:
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy más magyar se járna Alto-val közpénzen. Még Te sem és én sem.
Hiszen még a nem létező saját pénzünkből is nagyobb autót, lakást veszünk, közpénzből még hajót is vennénk, ha tehetnénk. Ráadásul az S8 elhúzza a Tisza tóig. :)
Belsőség Akihito kis mozdonya 2010.09.01 08:16:41
Az utóbbi évtized legértelmesebb fészliftjét kapta meg a Mazda 6. Durván versenyképes lesz így vagy beleolvad a tömegbe? Idebent megtudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Négy és fél misivel családi batárt keresünk, játsszunk most ilyet. A ringben a modern motoros Octavia, a régi négyhengeressel szerelt Octavia és a Renault Fluence, szintén egyhatossal. Vélemények az azonos című írásunkról...
F76 2010.06.08 11:55:39
@Johhnyz:
Félreértettél, nekem több skodám volt, imádtam őket...
Én a koncepciót nem értem, tehát azt, hogy a VW állítólag azért vette meg a skodát, hogy legyen olcsó autója, amibe olcsó technikát tehetnek, úgy, hogy nem rombolják a saját kiépített imázsukat. És mégis rombolják, mert a skoda szerintem semmivel sem rosszabb mint egy VW. Ezért is lettek felárazva, sajnos. Viszont ezért a pénzért már nem akarok Skoda logót az autómon. Pl. Mazda 6 1.8 benzin 5 milla.
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...
Tudják mit? Ez az autó a tipikus autóhasználók 95 százalékának az idő 95 százalékában pont elég, a maradékban sem nyűgös. Ebben a 95 százalékban azt nyújtja, amit egy S80-astól vár az ember. És ha automata lenne a váltója, még matekolni se kéne annyit. Igen, csakis…..
Bő két éve szolgál nálam a Tehén. Annak idején azért vettem benzinest, mert bár SUV-ban elfogadhatónak tartom a dízelt, Toyotás Józsi azt mondta, semmiképpen ne vegyek használt dízel Toyota terepjárót, mert ő évtizedek óta foglalkozik Toyotákkal, de ilyet (jó használt dízel…..
F76 2009.04.16 15:24:03
@series_one: Vazze, most volt 75 éves Grétsy László. Igazad van, ő mondta, hogy degradálódik a magyar nyelv. Elnézésedet kérem. Négy kerék = négy kerék meghajtás, de még beleköthetsz ebbe is, mert lehet, hogy így kell írni: négykerék-meghajtás, de lehet, hogy így: négykerékmeghajtás. Egyébként meg ne verd magad annyira, mert mi a fasz az a feleáras, mert az kurvára nem feláras. 'sztakurva!