Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malarki18

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tentacle Wars jó kis real-time stratégia volt a Nano Wars által meghonosított műfajban: bázisainkkal kellett más bázisokat elfoglalni úgy, hogy megfelelően osztottuk meg erőforrásainkat és okosan támadtunk. Külön színt vitt a játékba, hogy a bázisok színes mikrobák voltak, a…..
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..
Augusztusban indul az NFL előszezon, és a bajnoki rajtig is alig több, mint egy hónap van hátra. Idén ráadásul Meskó Zoltán képében egy magyar játékos is szerepelni fog, remélhetőleg minél többször. Ráhangolódásként a mai adag munkakerülés legyen az Axis Football…..
Nehéz a dolga annak, aki tűzoltónak áll - ezt jól bemutatja az Inferno is. Persze a valóságban nem egyszemélyes tűzoltóbrigádként kell eloltanunk egy egész üzemet, illetve nem a tűz oltása közben kell összeszedegetni a fejlesztésekhez szükséges pénzeket. A dolgunkat robbanó…..
Silvarien erdejének tündérkéi boldogan éltek, mígnem egy borzalmas hurrikán ki nem oltotta az erdő összes varázslámpáját. A sötétben csak a gonosz és borzasztó teremtmények szeme világított. A tündérkirálynő egy nap kiadta az ukázt: legyen fény, tessék lámpákat…..
Malarki18 2010.07.09 13:12:04
Tekintve, hogy viszonylag szegényes az ellátottság mostanában igazán pihentető, jó mészárlást ígérő játékokból, másrészt, mert a világ jelenlegi helyzetében igenis szükség van a feszültség ilyen levezetésére, jöjjön most egy olyan játék, ami garantáltan nem mozgatja…..
Szegény Föld Anyát teljesen kizsigerelte az emberi faj, ezért Mr. Mag elindul, hogy rendbe hozza a dolgokat. Ennyi a története nagyjából a Regrowth című point'n'click kalandnak, de a grafika tündéri, a feladatok könnyedén megoldhatók, ráadásul többféle befejezés is van, egyik…..
Malarki18 2010.06.17 15:50:35
Egyszerű, de szórakoztató valósidejű stratégia a black metal zenekarok nevét idéző Necronator. A játékban egy világot kell földrészenként – illetve a földrészeket városonként – leigázni úgy, hogy minden városba nyitunk egy portált, ahonnan élőholtakat és egyéb…..
Ideje felvenni azt a disztroj taget, méghozzá egy jó véres lövöldözős sci-fivel, a The Breach-csel. Pár platformelem is van a játékban, a játékmenet velejét azért a lövöldözés adja, meg a lassan kibontakozó történet, amiből kiderül, mi is történt egy szörnyekkel megszállt…..
Llew küldte be a Canabalt linkjét, ami aranyos, de egyszer használatos darab. „Semmi bonyolult, a figura szalad magától, nekünk csak ugrálni kell és minél messzebb jutni” – írja munkakerülőnk, és ennél többet én sem nagyon tudok írni erről a kis cukorfalatról.…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
Az Electric Man 2 nem kifejezetten szép, nem is különlegesen izgalmas, vagy változatos. Hogy akkor mit keres itt? Egyszerűen szórakoztató játék, sok verekedéssel. Szépek benne a mozdulatok, kellemesek a hangok, a grafikát meg meg lehet szokni. Ja, és a Véres játékot néztem…..
A tegnapi filmcímkereső játék posztja alatt előjött egy nagyon hasonló program, ezt linkelném ide, mielőtt eltűnik a kommentek között. Az M&M’s promójátéka, de attól még nagyon szórakoztató, ebben is 50 filmcímet kell megtalálni egy kép szereplőiről asszociálva.…..
Merem állítani, hogy a Crunchball 3000 jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb sportjáték az interneten. Maga a háttértörténet (ami ebben a műfajban egy kicsit szokatlan) is érdekes: a harmadik évezred végére betiltották az összes sportot a Földön, de az embereknek hiányzott ez a…..
Biztosan sokan emlékeznek a Nano War című remekműre, amelyben két szín harcolt egymás ellen. A Phage Wars nagyban hasonlít hozzá, viszont több fejlesztéssel is találkozhatunk a játékban. Mielőtt nekikezdenénk a játéknak, nyolc különböző szín közül kell választanunk,…..
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Azért a nagy örömködésben ne feledkezzünk meg a napi penzumról, ez pedig mára a Sneeze című játék. A cucc az egyklikkes-láncreakciós műfajból egy egyszerű klón, de a legbetegebb, amit láttam. Már a gyújtogatós játék sem volt piskóta, de ebben náthával kell megfertőznünk…..
Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan. Mostantól avatárok is megjelennek a kommentek mellett, persze csak ott, ahol az illető kommentező beállított magának avatárképet. Ezt néhány kattintással meg lehet tenni az Indaneten, amihez nem kell…..
Malarki18 2009.04.16 14:04:33
xyz