Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BudafokiLakos

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
BudafokiLakos 2009.04.22 16:34:57
@Amerikai magyar 2009: Én 3 évet éltem USA-ban, 2 évet dolgoztam UK-ben, 1.5-t Franciaországban, Írországban, Németországban és még néhány helyen, úgy hogy szerettem ott élni - most mégis itthon élek és itthon is szeretek élni. Nem mindig egyformán szerettem/szeretem a dolgokat. Ha fikázzuk a Fideszt, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-t, bölcsészeket, közalkalmazottakat, itthon maradókat attól jobb nem lesz. Csak egy olyan side tracket indítunk ami sehová nem vezet (és most ebben én is bűnös vagyok).
Egy gondolat (ami nem az enyém): I personally believe that we don’t face THE END of regulated liberal democratic capitalism. It still remains the least bad way of organizing human affairs.
Jó lenne ha minden politikus, gazdasági szakember, polgár, celeb elmondaná ezt a mondatot (vagy a tagadását). Aztán meg ha a mondat után annak ellenkezője szerint érvel, akkor mindenki tudja, hogy az illető értelmileg kihívásokkal küszködik vagy hazudik. Ez nagyban tisztítaná a homályos szem(üveg) lencséket.
BudafokiLakos 2009.04.22 17:01:40
@Tóta W. Árpád: akkor redukáljuk a deklarálók körét az Index fórumozókra. Egyébként meg sajnos igazad van.
BudafokiLakos 2009.04.22 17:30:08
@Tóta W. Árpád: akkor vezessük be a deklarációt a blogon. Komolyra fordítva: igazad van. Azért én a magánszférámban továbbra is maszatolok.