Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyvanez1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
hogyvanez1 2009.04.16 13:22:02
@phaidros: igen mindegy is lehetne, mert gyilkosság az gyilkosság, csak volt már olyan hogy valaki keveset mondott és holokauszt tagadónak mondták.
hogyvanez1 2009.04.16 13:53:46
@tundrazuzmo: Mint a témában tájékozott embert kérdezlek, hol lehet megnézni a hiteles kutatási anyagot a meggyilkolt emberek számát illetően? az általad ismert lista hány nevet tartalmazott? Egyébként nem értem miért baj, hogy valaki tudni szeretné az igazságot.
hogyvanez1 2009.04.16 14:23:00
@tundrazuzmo: Köszi a fáradságot, azonban ez a lista nem tűnik hitelesebbnek mint a gizi által közreadott. Feltevések és becslések, arról nem is beszélve hogy a wikit nem lehet szerintem elfogadni hiteles forrásnak. Azt gondoltam a kommentedből, hogy te láttál már saját szemeddel több százezres, milliós listákat, amelyek a halállisták v. tudományos kutatás alapján születtek. Ezeket hol lehet megnézni?

Másoknak: a "nem mindegy" felvetés szerintem nem helyes, hiszen sértődés, gyanúsítgatás, vádaskodás nélkül csak a hiteles történelemről lehet beszélni