Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orrsövény

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is csak úgy bármelyikkel, hanem a csúcsmodellekkel, azokkal a verziókkal, amikbe tízezrekért Radeon HD 4850-eseket kérnek a vásárlók a jóval gyengébb Geforce GT 120-130-asok helyett. Válság-szempontból tehát szolidáris hibáról van szó, lakoljanak a gazdagok! A jelenség elég…..
Rájöttem, nem kellett volna erőltetnem, az első jeleknél lépnem kellett volna, nem pedig erőltetni, hogy mindig az ő kedvében járjak. A kép innen Éppen az első komoly kapcsolatomon voltam túl, mikor összejöttem Vele. 16 éves voltam. Csúnya dolog volt részemről, de Ő az…..
Oké, tudom én, hogy Christina Ricci alapvetően nem jó nő. De! Amikor épp anorexiás korszakát éli, és ügyes sminkesek kezébe kerül, úgy néz ki, ahogyan a kiskori önmagára tekintve maximum komoly CGI-átalakítás után szabadna festenie. Mert a fenti képen például egész jó az…..
Sőt, mikor meg akartam nézni a myvip-es adatlapját, kiderült hogy letörölt az ismerősei közül. Iszonyatosan felháborodtam rajta.A kép innenKedves Szakítósblog, Kommentelők és Mindenki! Már egy ideje olvasgatom a blogot, és azt hiszem itt az ideje, hogy én is megírjam saját…..
A Mesterlövész az kultusz. Ezt vitatni kár is volna. Örülök, hogy még mindig csomóan megveszik, írnak róla, vagy kérdeznek, hogy "Ezen a pályán hogy lehet továbbjutni?". Utóbbi kérdésre ajánlanám ezt a bejegyzést. Gábor küldött nekem egy linket, miszerint Youtube-on…..
Komolyan mondom, lassan Zuneblogot nyitok: vagy valami lelkes átverésről van szó, vagy a Microsoft végre tényleg profin készíti elő egy terméke bevezetését. Az elmúlt héten ugyanis szinte minden napra jutott valami információ, mintha megnyitottak volna egy adatcsapot, amiből…..
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Rége volt ennyire erős tételmondatunk: Ha a szakítás ennyire fájdalmas, akkor nem is éri meg szerelmesnek lenni.  Sziasztok! Az én történetem főszereplője egy 24 éves srác, aki egy hatéves kapcsolatból kiszabadulva kalandokat keres, és egy 21 éves lány, aki kevés…..
Van ez a remek reklámsorozat, amiből kiderül, hogy a windowsos számítógépek olcsóbbak - nem jobbak, nem szebbek vagy megbízhatóbbak, hanem olcsóbbak, aminek a gazdasági világválság közepén persze van némi üzenetértéke. Amióta a Microsoft elindította a kampányt, egyre-másra…..
Subba Subba Records: Ribi Rebi 2009.04.16 07:57:00
Sosem gondoltátok volna, de lassan minden hétre jut egy csillag szupersztár, termékeny terület a magyar! Sejtéseink szerint valahogyan lekeveredhetett egy '96-os Lil Kim kazetta Egom-ba, és ez Rebeccából kihozta az állatot. Elreppelése szerint tizenhárom éves (a WiW kussol az…..