Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosisperguin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi Pécs "Zsabokorszky mérnök" 2015.12.25 22:31:05
A "Régi Pécs" oldalakon sokszor előkerül Zsabokorszky neve, mint fényképész illetve mint egy képeslap kiadója, készítője. Képeslapjainak hátlapján általában "Zsabokorszky mérnök" felírat is szerepel. Joggal merülhet fel a kérdés, de ha fényképész akkor a "mérnök" szó mire utal? Ki volt…..
Rég volt arra példa, hogy három városban rendezzék a jégkorong-világbajnokságot, most Köln, Mannheim és Gelsenkirchen várja a világ legjobb csapatait. 16 nap alatt 56 meccs következik, ebből a Sport Tv 18-at közvetít élőben. Sokan mondják, az olimpia évében nem érdekes a vb, a…..
Rosisperguin 2010.05.07 18:01:27
@F. Kapus: Kint lesztek a helyszínen? Lesznek helyszíni beszámolók?

Ha igen megkérhetnélek egy szívességre, így ismeretlenül?
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
A mérkőzés előtt sem volt titok, hogy Horvátország nem a legerősebb ellenfeleink egyike. Ez a találkozó azt a célt szolgálta, hogy a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni. Elsősorban természetesen a támadójáték elemein volt a hangsúly, bár a harmadik harmadban több…..
Hatalmas fölénnyel nyertek a fehéroroszok a 2014-es A csoportos világbajnokság rendezéséért folytatott harcban. Az IIHF-kongresszus küldöttei közül 75-en a szlávok pályázatára szavaztak, mi 24 voksot kaptunk, a lettek hármat, az ukránok kettőt. Az előzetes latolgatások is első…..