Regisztráció Blogot indítok
Adatok
St. Smurfy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monumentális háttérkép (kellemesen sötét tónusban), nem túlzó infórészleg az első képen, nagy rakás játék egyedi ikonokkal a második képen. Emlékeim szerint ilyen dokk már szerepelt valamelyik asztalon, talán pont ugyanattól a beküldőtől. ..
St. Smurfy 2011.03.21 11:32:07
@Bachterman: Gondolom megoldotta ezt olcsóbban is ;)
Ha jól értelmeztem a névből, akkor egy nőnemű Linux-felhasználó küldött képeket az Ubuntu asztaláról.Tetszetős asztal, bár a WikiSearch valahová a sarokban nem lenne olyan "zavaró", az időjárásgömb kifejezetten pofásan néz ki főleg a háttér előtt.…..
A légi csaták a háborúk fontos elemei - a SteamBirds-ben mi is irányíthatjuk flottácskánkat, hogy megsemmisítsük a gonosz németeket. A térképasztalnál ülve a célunk az, hogy minél kevesebb sérüléssel megússzuk a 15 küldetést, amit a játék csillagokkal honorál. Nem…..
St. Smurfy 2010.03.13 10:31:32
@Peter T. Sinclare: Nekem se megy tovább, hiába csinálom meg ezerszer is hibátlanra a tutorialt.
Japán stílusú hátter, fent dock élggé sokfajta és igen részletgazdag ikonokkal. Alul azt a media lejátszót nem ismerem, de elég jó megoldás ez a tálca, mert nem foglal sok helyet és mégis sok gomb van rajta. Na meg ismét ez a kurzor. Vagy erre mondta valaki itt a blogon hogy windows…..
Ismét egy kevésbé extra, ám de jobban elemezhető asztal van előttünk. Játékból csak keveset találunk a jobb felső sarokba, de az ilyen brickbreaker szerű játékokat nagyon bírom :) (Egy Windows 7-et látunk) Egyértelműen egy xp-t látunk windows 7 skinnel és Photoprinter 2000-es…..
B4ndee asztala egész frankón néz ki. Első ránézésre azt hittem, hogy egy linux, de aztán jobban átnézve valószínűleg egy vista lesz ez. Színek jól harmonizálnak, jó ez a neon zöld, hogy picit feldobja az egészet. Sokszor láttuk már ezeket a fajta ikonokat a dokkon, de továbbra…..
Mai poszban Baandi asztala következik. Sajnos kommentár nem érkezett hozzá, így írok róla én pár szót. Ahogy láthatjuk Vistát használ (vagy esetleg vistává álvázott xp-t ezt erről a képről nem lehet eldönteni), de az tuti hogy a háttér egy alap vista darab. Felül a népszerű…..
Mostanában úgy tűnik, hogy többen küldenek olyan képet, amelyen az alapértelmezett helyzetben alul található (és egyesek szerint pont az ellentéte, a fenti helyzet az egyetlen, és igazi) tálca bal oldalt van. Nem tudom, hogy ez a blogon eddig megjelent ilyen képek hatása, vagy csak…..
Most munkahelyről posztolgatok (illetve írom a posztokat), így nem tudom, hogy melyik kép mikor érkezett, csak első benyomások alapján rakom sorrendbe a kihelyezést. Jelen képet egy újnak nevezhető látogató küldte, hogy elétek tárja háttérképét, asztalát. És meg kell mondanom,…..
St. Smurfy 2009.04.17 10:43:05
@webmunkas: No végre vmi olyan komment ami az oldal eredeti célját tükrözi :D Amúgy majdnem jó. Most alapvetően sitebuilder, de alapjában véve általános programozó. És igen szoktam design-t is heggeszteni, ezért ez a sok böngésző (hiába létezik W3C). És a végére a személyes: 25 éves, férfi :)
St. Smurfy 2009.04.17 10:36:46
@SuetiMueti: Én az UltraMon nevű progival értem el, hogy minden monitorra más-más képem legyen, de ez a háttér konkrétan 1 db kép ami szét van terítve mindre.
St. Smurfy 2009.04.17 10:38:59
@szekelya: Használtam én is virtualdesktop progikat (CubeDesk, DeskTop, ...), de mindnek volt vmi hibája ami miatt hosszú távon nem tudtam használni mert csak idegesített. Pl. a Flash CS4 rendszeresen elkeveredett menet közben meg darabjai megjelentek egy másik desktopon. Úgyhogy maradt a fizikális 3 asztal :D