Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cuccerus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorkatonai szolgálaton alapuló Magyar Királyi Honvédséget az 1868. december 4-én elfogadott XL. törvénycikk alapján szervezték meg, ezután indulhattak a magyar bakák vígan (?) a sorozóbizottságok elé. A véres világháborúk kissé lecsillapították a bevonulási kedvet, de a…..
Cuccerus 2009.05.28 16:20:24
@Shenpen:Nem tudom hogy te most csak provokálni akarod az itt posztolokat vagy komolyan gondolod amit írtál.Nem akarok veled vitatkozni de egy kicsit sokat gondolsz magadról ilyen hozzá állással én is csutkára szívattalak volna pedig én egy pesti tahó vagyok.Igen és még valami képzeld túléltem a szopatásokat.

@Muddy: Igen egy ilyen fajta kiképzési rendszer lenne az ideális.
Itt a jó idő, és vele együtt egyre több veszély leselkedik a biciklisekre, gyalogosokra és autósokra egyaránt. A kétkerekűvel közlekedők sokszor kerülnek összetűzésbe az négykerekűekkel, utóbbiakban pedig sokszor megáll az ütő az öngyilkos hajlamú bátor versenyzőktől. De…..
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..