Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"Leona"

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Bird Ha nem passzolunk... 2016.04.13 13:39:34
Volt egyszer egy srác, akivel kizárólag egy alkalommal találkoztam, viszont azon az egy randin is rengeteget okosságot mondott. Többek között azt, hogy amelyik kapcsolatból nem lesz örök szerelem és házasság, az egyenértékű a csalódással. Hiába voltak együtt töltött boldog hónapok, vagy akár évek, a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Mt!   Állami alkalmazottként dolgozom. Ezeddig nem túl extrém…..
"Leona" 2015.10.20 17:42:27
@Tattoo Designs: hehe....a főnök nem élet-halál ura. A főnöknek még ahhoz is korlátozott joga van, hogy meghatározza, hogy milyen feladataid legyenek. Erre jó a munkaköri leírás. Ha pincérnek vesz fel és nincs a munkaköridben, akkor nem kötelezhet takarításra pl...Egy ilyen kérdésben pedig nincs joga beleszólni. Üdv, egy főnök
Csődöt mondott a Fidesz menekültpolitikája. Vagyis az a gyalázat, amit érdemi cselekvés helyett műveltek az elmúlt fél évben. A hazug fideszest hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Napok óta tucatjával érkeznek a fotók, videók és beszámolók arról, hogy a menekülők…..
"Leona" 2015.08.30 13:34:42
@A megvalósult amerikai ólom..: A téma EZ a kerítés, a MI kerítésünk. Ennek típusa, célja, nyomvonala stb. Erről kívánok nyilatkozni, erről nyilatkoztam, erről mondtam, hogy bontsák le.
Értelme, előnye, haszna ennek a kerítésnek nulla, kára viszont jelentős.
Ha mégis érdekel, hogy en bloc mi a véleményem a migráns áradatról: nem elég Európa határaiig elmenni, el kell menni Afrikáig, a Közel-Keletig. Ha ezeknek az embereknek a Földközi tenger hullámai sem jelentettek akadályt, akkor egy kerítés tuti nem.
Az kell, hogy ne induljanak el. Azon kellene dolgozni.
"Leona" 2015.08.30 17:05:03
@A megvalósult amerikai ólom..: Te is tudod, hogy a kerítés nem a migránsoknak épült, semmiféle elterelés célja nincs. Hanem a magyar lakosságnak. Politikai célzattal. (Hogy mik ezek a célok remélem nem kell részleteznem.) Ami engem nem is érdekelne, ha nem lenne káros a természetre. De káros, így le kell bontani.
Betyárosan provokál az excentrikus énekes/nő. Legújabban egy meglehetősen merész fotót posztolt. Fürdőszobában a tükör előtt is ugyanolyan megosztó személyiség látszatát kelti, mint más művészi megnyilatkozásaiban. Nem fél elmenni a végletekig, és egészen felkavarónak…..
"Leona" 2015.06.01 06:55:56
@Stormbird: Oké Ez is valami.:) Amúgy: kommentelők eljuthatnának arra a szintre, hogy a témához illik, kell stb. hozzászólni és nem a másik minősítése a "feladat".
Amúgy oké, hogy így néz ki, de ki volt az a barom, aki megnyerette vele tavaly azt a versenyt...úgy látszik , hogy előny a deviancia manapság.
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
"Leona" 2015.01.25 12:57:29
@ifjú padavan: A nagy felmagasztalás után többet vártam a Passed-tól, merthát ugye a blogban megnéztem a videót. (A tv-t sajnos nem.) A csaj borzalmas, illetve csak a hangja, mert amúgy színpad képes. Vannak a dalban jó elemek, de ez a hang tönkre vágja az egészet:/
"Leona" 2015.01.25 13:01:03
@K0vasz:Bye Alex?
"Leona" 2015.01.25 13:02:46
@NYJetsTD: :DDD
Én úgy tudom, hogy a daganatos műtét és a kezelések utáni időben eleinte 3 havonta, majd félévente, később évente kell kontrollvizsgálatokra járni - vérvételre, MRI vagy CT felvételre - és csak az 5. év tünetmentesség után mondják azt, hogy a páciens meggyógyult.  A…..
A második nap az amerikai vendégemmel a Kino kávézóban kezdtünk. Átsétáltunk a Margit hídon, és tartottam Ryan-nek egy kis látképbemutatót. Két latte macchiatot rendeltünk, kissé túl sok mogyoró szirupot tettek a kávéba, Ryan nem itta meg. Onnan átgyalogoltunk a vegan…..
Tisztelt Cím!     Segítséget keresek a problémám megoldásához. Sajnos munkahelyi mobbing áldozata lettem én is. 49 éves vagyok, 2 felnőtt gyermekem van, normál családi életet élek. 1 multi cégnél dolgozom bérszámfejtőként. Sajnos már több éve el kell viselnem a…..
"Leona" 2014.01.17 08:44:41
@shitgun: egyet kell értenem. A nő, poszter, nem korrekt. Amilyen a mosdó, olyan a törülköző.
De, hogy segítsünk is:

kérjen találkozási lehetőséget a főnökével. ÉS VÉGRE LEGYEN KORREKT!
Kérdezze meg: mi a baj vele? Ő csak dolgozni szeretne és pénzt keresni. Miért nem mondanak fel neki, ha a munkájával van baj. Ennyi!
Minek sunnyog? Minek ide irogat...ezt nem mi tudjuk megoldani:)
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
"Leona" 2013.03.05 23:58:52
www.youtube.com/watch?v=I9zpnLBtwwg
Most nem azért,ez is hasonló kis dalocska.
A csaj nem énekel benne 2 oktávos áriákat, minden kis tingli-tangli, mégis jóó:)
Kigondoltam A munkanélküliek 2012.12.08 00:20:40
 A munkanélküliek nagyon buta emberek, akik nem találnak munkát, mert nem értenek semmihez. Az okos embereknek sosincs ilyen problémájuk, legfeljebb munkahelyet váltanak, vagy sikeres vállalkozók. Aki keres, az talál, mondja a magyar mondás is, ergó eleink is képben voltak már,…..
"Leona" 2012.12.08 14:07:39
@wmiki: ez nem a modoros blogról? Vagy matolcsy-orbán írta?
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
"Leona" 2012.10.27 15:57:27
@tupcsi: Na a Szabó Kimmel Tamást nem ér leszólni. Mondjuk őt nem háttal ülve érdemes nézni-hallgatni;)
Ha lehet, senki se tegye be a lábát a Szent János kórházba, csak rossz tapasztalataim vannak! Tisztelt Praxis blog!   Ha lehet, senki se tegye be a lábát a Szent János kórházba, csak rossz tapasztalataim vannak! Az előbb mentem be a gasztrora, mert a gyomorgyulladásom…..
"Leona" 2012.09.13 17:42:39
@Tomi from Space: Ez egy vélemény, ami így önmagában senkit nem érdekel. Max ha indokolnál.
Southfork festői látképét egy ótvar nagy fúrótorony színesíti, ahol a munka annyira megy, hogy csak azt látjuk, ahogy valaki éppen egy durva szövésű pokróc alatt szunyál, majd mire a nagyon intelligens számítógép pittyegni kezd, egyből felpattan és közli velünk tudatlan…..
"Leona" 2012.08.30 19:20:33
@Eltévelyedés: Ez nem titkos. Volt valami előfilm, egy hete én abban láttam.
2012.márciusában édesanyámnál elváltozást találtak a tüdejében.A kiírt CT 2 hónap múlva esedékes.Addig vártunk.Majd májusban kiderült hogy tumorról van szó.Mivel nyár jön az orvosok egymásnak adják át a beteget ide-oda passzolgatják,lassan már azt sem tudtuk ki is az…..
"Leona" 2012.08.07 18:18:28
@Dr.laikus PhD: Vitatkoznék azzal, hogy mindegy -e a környezet a gyógyulás során. ÁLtalánosan nem elmondható: hozzátartozóm stroke után egy rossz minőségű ellátást adó kórházban (nem a gyógyítás minősége volt rossz, csak a kórterem helyzete, a nővér szám, a wc-k hiánya stb.) állandóan rosszul volt, otthoni környezetben, gondos ápolásnál a rosszullétek megszűntek, felgyorsult a gyógyulás. (Persze pár napig nélkülözhetetlen kórházban tartózkodni, de minimálisra célszerű redukálni, inkább bejárni kezelésre stb.)
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
"Leona" 2012.08.05 16:50:36
@Beru: Ja őt nem. mert egy himsoviniszta köcsögség...csak a pasik érzékenyülhetnek el.
Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz, s azért tragikusabb mindennél, mert meg lehetett volna előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot vagy másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel és azzal,…..
Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a felsőoktatással kapcsolatban kifejtette: az nem megy, hogy „állami pénzen drága képzésben részesülnek fiatalok, majd utána - érthetően egyébként, a nehéz helyzet miatt - fogják a batyujukat, és ezzel…..
„Volt egy nagy veszekedésünk, és ő felvázolta, mi mindenről kell majd lemondanunk, ha jön a gyerek” – Levélírónkban lassan kialudt a gyerek iránti vágy, amit a férje képtelen volt elfogadni. Sajnos válással végződött az ügy, de végül szerencsésen sikerül…..