Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huancarlo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Showtime idén nem kényeztet el minket újoncokkal, a Nurse Jackie ugyanis az egyetle, amit kapunk, a többiekből nem kért a kábelcsatorna (azért a pilotok igazán kiszivároghatának). Jó, ott van nekik a Weeds, a Kaliforgia, a Tudorok és a Dexter is, de akkor is, szeretjük, ha nagyobb a…..
Sárdobáló Holokauszttagadás 2009.06.21 13:00:00
Bajnai Gordon miniszterelnök ismételten megerősítette, hogy megpróbálja átvinni a holokauszttagadást büntető törvényt. Tipikus példa ez arra, hogy az MSZP hogyan gyengíti a demokráciát, hogy erősítse gyengülő támogatottságát, és remek alkalom a Fidesz számára, hogy egy…..
Huancarlo 2009.06.21 16:10:18
@cukicica:

Az, hogy te mit tartasz irreális hülyeségnek az a magánügyed, de amíg a többség a te nézeteidet tartja annak, addig bizony jobb ha magadban tartod, mert ez a hülyeség egyszer már emberek millióinak halálához vezetett és a többség ebből nem kér újra.
Ha a valóságot akarod megismerni, lapozz fel egy történelemkönyvet vagy látogass el Auschwitz-Birkenauba. Ha te inkább egy másik valóságban szeretnél hinni, mert az igazi nem egyezik az eszméiddel, akkor ezt a nézetedet vagy tartsd magadban, vagy költözz egy olyan helyre ahol ezt tolerálják. Erről szól egy ilyen törvény.
Huancarlo 2009.06.21 16:23:49
@Pipas:

A holokauszt vezetett emberek millióinak halálához, ennek tagadása pedig együtt jár a holokauszt megismétődésének veszélyével.

Mondok egy egyszerű példát: Valaki egyszer leugrott egy magas szikláról és meghalt. Azóta tudjuk, hogy a magas szikláról való leugrás halálhoz vezet, ezért nem is ugrálunk le sziklákról, hiszen tanultunk az elődeink hibájából. Ellenben ha elkezdjük tagadni ezt a tényt és orrba-szájba terjeszteni, hogy márpedig egyáltalán nem halsz meg ha leugrasz egy szkiláról, akkor bizony újabb emberek fognak megpróbálkozni ugyanezzel, akik persze ugyanúgy meg fognak halni - amit persze ugyanúgy lehet tagadni. A kérdés az, hogy kinek milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy egy történelmi tényt tagadjon és a múltban elkövetett hibák, újbóli elkövetésére buzdítson.
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Huancarlo 2009.04.15 16:34:57
@Grabowsky: Ugy érted, egyetlen nap alatt hányszor látni ilyet? Vagy csak egy órában?

A gyalogosok, bringások csak annyit ismernek a KRESZ-ből, hogy nekik hol van elsőbbségük és sikítva vernyákolnak ha nem kapják meg, ellenben csont nélkül átsétlának/átgurulnak a piroson, akár egy több sávos úton keresztül is, nem tellik el nap anélkül, hogy ne kellene egy-egy ilyen kretén miatt lassítani vagy sok esetben megállni is, miközben nekem zöld a lámpa, neki meg piros.