Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1jóakaród

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó BKV vezérnek prémium jár! 2011.09.07 08:26:00
Számomra hihetetlen, hogy Kocsis István távozik a BKV éléről, hiszen ő egy zseni. Most ne röhögj, kérlek szépen, hogyan neveznél egy olyan embert, aki szinte az összes nagyobb állami vállalatot vezette (pl. MVM, MÁV, BKV), jópár cégnél igazgatósági tag volt (pl. OTP, Paksi…..
Equilibrio instabile Recenzió 2010.01.07 16:43:00
Nem tudom tovább halogatni, hogy írjak egy úgynevezett recenziót néhány jó zenéről. Illetve fogalmam sincs, hogy a recenzió jó szó-e, de nekem ez jutott eszembe. Tegnap távolsági buszon ültem, és zenét hallgattam, és ekkor tört rám a vágy. A tökéletes zenei élmény…..
Na most viszont, kínos vagy nem, be kell vallanom, hogy Hancuval tizenöt percig vinnyogtunk Burgonya Béla küldeményén, aztán, mivel a ti förmedvényeiteket olvassuk álló nap, így az agyunk elfolyósodott, képtelenek voltunk eldönteni, hogy ez-e a legjobb kérdés, amit valaha olvastunk.…..
Mindig úgy kezdődik, hogy kapok egy impulzust és akkor "nézzük már meg mi van mögötte" érzésem támad. Vagy úgy, hogy ingyen van a sör és a pálinka a buliban, de az egy másik történet. Nem kertelek sokáig, gondoltam megvizsgálom, hogy tényleg senkiháziak kezében van-e…..
Csakazértis szerelem   Autózom, Rádiót hallgatok Hogy került elő ez a szám?? Te jézusatyaúristen „Nekem ígért már a véletlen Nem menekülsz el az életben Elér bárhol a Csakazértis szerelem” Szóval csak úgy rutinből elkezdtem magamban fikázni a…..