Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_nick_már_létezik

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014 év elején főbérlőnk bejelentette, hogy márciustól emelni fog a bérleti díjon. Ami teljesen normális dolog, itt is évente emelnek. Mi ugyan csak 3 hónapra írtunk alá szerződést érkezésünkkor, és mivel pici kedvezménnyel kaptuk meg a lakást, így terveztünk is azzal, hogy…..
A_nick_már_létezik 2014.06.16 23:32:48
Azt hinnéd, majd ők segítenek. Először azt is hiszed. De közben szemrebbenés nélkül lehúznak, átvernek, mint minket az Elefániban. Megvetették velünk a babakocsit, mekkora királyság már, mi is örültünk, hogy megúsztuk 75 ezer forintból. De egy hónap után kiderült, rosszul…..
A_nick_már_létezik 2011.05.15 11:38:33
@kakaosbogre: Mi is Espiro Vector-t vettünk. Én egyenlőre csak nézegetem, tologatom itthon, cserélgetem rajta a mózest, a hordozót.
Napok kérdése és élesben is használhatom! :)

A neten olvastam róla, plussz feltünt, h rengetegen tolnak ilyen babakocsit.
hogyvolt VV4 - 4X66 2011.02.21 16:45:00
A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy…..
hogyvolt VV4 - 4X32 2011.01.16 10:45:00
Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre…..
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
A_nick_már_létezik 2010.04.20 17:49:26
Helló Mindenki!

Ma összeakadt a bajuszkánk a Magyak Oktatási Intézettel.
Ahogyan olvasom majdnem "átverővé" váltatok.
Én az "átvertek" táborát gyarapítom.
Vásároltam ugyanis egy kuponfüzetet, ami a Játékszínbe szól. A lényege, h 2 jegy vásárlása esetén az egyiket ingyen kapod.
Ma próbáltam jegyet venni segítségével...
Pillanatokon belül fény derült a turpisságra! A kuponokat az adott előadás előtt 3 nappal válthatnám be, már ha lenne szabad hely!
Mivel az előadás előtt 3 nappal már NINCS, főleg nem egymás mellé.
Elolvastam a Játékszín fórumait, kiderült, h nem én vagyok az egyetlen, aki így járt. Arra is fény derült, h a MOI áll a háttérben.
Felhívtam őket szépen.
Csalódottságomnak hangot adtam, erre asszondja a csaj,h pedig épp ma rendeltek ebből huszat,mondom akkor itt az enyém is.
A lényeg, h szó szót követett. Aztán azzal zártam az eszmecserét,h 6000Ft haszna legyen a cégüknek, semmi több!

A lényeg, h van a kuponfüzeten egy sor, ami arról szól, h mikor használhatod fel a kupont, de ez az utolsó pontok egyike.

Plusz a munkahelyemen kerestek meg ezzel az ajánlattal, sajna nem volt időm nekiállni a füzetet olvasgatni 2 infúzó között.
És a telefonvonal végén lévő nő azt mondta, h akkor emiatt nem figyeltem a "prezentációra". Pedig bizony volt ott, aki végighallgatta a "prezentációt" , és ezt a részt nem említették meg!!!
Holnap felkeresem a Fogyasztóvédelmet.

Mit gondoltok a történetről?