Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judithboszi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják…..
Judithboszi 2009.04.15 13:45:58
@strish: Titkos szám semmilyen nyilt adatbázisban nem szerepelhet, ha csak te magad nem követsz el hibát és kiadod. Engem is zaklattak titkos számon, felhivtam a szolgáltatót: azt a választ kaptam, hogy véletlen adták ki marketing célra, majd felajánlották az ingyenes számcserét és elnézést kértek.
Judithboszi 2009.04.15 14:01:08
@Bajnok: Pedig egy jól felépitett marketing bőven nyereséges tud lenni.
Judithboszi 2009.04.15 14:09:26
@Sanyi: Én már munkaajánlatot is kaptam hasonló cégtől. Sok szépet mondott magáról a cégtulaj. Beballagtam a Cégbiróságra, kiderült, hogy ilyen cég nem is létezik, nemhogy 5 éve, de egy perce sem. Na ennyi.
Ezt a posztot csakis házas vagy elvált Naiv Ügyfelek olvassák el, a többiek ugorjanak. A probléma ugyanis szélsőségesen egyedi, de hátha van valaki, aki személyes tapasztalat alapján tudja, hogy eleve reménytelen-e a selyemfényezés, vagy Á-ék jártak ügyetlen ötvösnél. Régóta…..
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
Judithboszi 2009.04.15 11:33:18
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Bizony nagyon igazad van! A mult században gyerekként imádtam ott lenni, gyönyörü volt. Még a kislányom is tudtam ott sétáltatni/most 34 éves/, de már a fiamat nem /most 23 éves/ Azt hittem, csak én látom nagynak ezt a romlást, amiért megutáltam a fővárost és 10 éve vidéken élek.