Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Methos81

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Methos81 2009.04.15 09:09:44
Helló Mindenki,

Igenis léteznek bunkó biciklisek, akik azt hiszik van hetedik érzékük és mindenki mellett elférnek, és nem tépik le a kabátot rólad, ha éppen melleted suha el a marhája.

És Igen léteznek bunkó nagyautósok akik nem rendelkeznek indexel, de kis autósok között is van iyen, pl aki egyirányúba behajt mert ahhoz van kedve.

DE ez mind lehet emberi figyelmetlenség, ami indokolja, hogy elnézőn cselekedjünk és nyljünk egyet más hülyeségét látva elkerülve a konfliktust és a fölösleges stresszt.

Mindazonáltal mesélek és is egy szorit.

Gyalogosként sarok állva, zebránál zöldet kémlelve ácsorgok, mikor is egy uj 5 ös bmw megunta a pirosat és a sarkot levágva az előtte állót kikerülve a lámpára fittyet hányva jön nekem , engem szinte eltolva, hogy márpedig az én anyukámat, hogy ott merek állni. NA ennél a pontnál durrant el valami bennem is, és gondolom sokszor azt h kell a nevelés ezeknek. Kapott egy komolyat a motorháztetőre majd csodálkozva nézett rám, hogy ezt most miért....

Ilyen szálkával az ember lelkében hasonló helyzetben lehet ismét ezt tenném, már akkor is ha az emlitett figyelmetelen sofőrröl van szó.

Igy a végére, a biciklis túlreagálta, de lehet hogy csak ösztönből tette már amit tett, a mercis meg legközelebb talán körültekintőbb lesz, de az is lehet méginkább agyon akar vágni minden brigást.

Tanulság, nincs, az emberek mind hülyék és vezess úgy h a saját hibáidon kívül figyelj másokéra is mert talán a hátsó ülésen be nem kötött gyerek /mintahogy sokaknál látom/ többet ér mint egy vita azon ki fordult be rosszul és ki volt a bűnös.