Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C s a b a

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
csox Nem csak Eros van 2009.07.29 12:36:00
Eddig nem tudtam, hogy a Ramazzotti egy olasz keserű likőr, amit egyebek köz szurokfűből, keserű narancsból, rebarbarából és mivel a recept titkos, ki tudja, még mikből főznek. Ausano Ramazzotti kotyvasztotta először 1815-ben, és semmi nyomát nem találtam annak, hogy Eros…..
C s a b a 2009.07.29 13:36:54
Aki használt már Prezi.com-ot, ismerheti a problémát, hogy nem lehet utólag változtatni a prezentációk stílusát. Szóval ha elkezded egy stílusban a prezidet, kénytelen leszel abban befejezni. Ezen most változtatott a magyar startup. Úgyhogy mostantól lehet bármikor stílust…..
Bár még nem tudjuk egészen pontosan, hogy mit fog rejteni a Google Wave, sőt, valószínűleg még a Google-nál is több verziót tesztelgetnek. Azért a mi fantáziánkat is megmozgatta az online kommunikáció újraértelmezése. Vágyak és ábrándok következnek. Definiált…..
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
C s a b a 2009.05.20 16:59:10
Én egy "Index - Vélemény"-ben szereplő trilógia-cikkre mutogatnék (Jövő Idő I-III - http://index.hu/velemeny/jegyzet/2009/04/08/jovo_ido_i._ndash_a_tornado_sziveben/).

Most az az ország tud hatékonyan működni, ami nem igazán demokratikus. Meg lehet csinálni azt is, ami a népnek nagyon fáj, ezt még demokráciában senki sem tudta megcsinálni (kérem megcáfolni, kiváncsi vagyok).

Kérdés, hogy ki csinálja ezt meg. Ha elvonatkoztatunk a konkrét politikai szereplőktől, akkor melyik oldalnak adnánk oda a gyeplőt? A jővő valamilyen szinten a globalizus világából egy sokkal lokálistább (ezt akár lehet úgy is érteni, hogy nemzetibb) irányba fog elmozdulni. És itt ne azt nézzük, hogy ki húzta fel a zászlajára a nemzeti szót, hanem azt, hogy ki húzta fel ennek az ellenkezőjét, ami talán a magyar politikai érában a liberálissal egyezik meg. Na nekik nem szabad most labdát adni. Nekik akkor járt, mikor még a globalizmus szele volt a menő.

Ma az MSZP egyszerre szociális és liberális. Ez most nem a legjobb szereposztás. Nyerjen csak erősen a Fidesz, kétharmaddal meg csináljon valamit (nem feltétlenül értelmeset).

Ugyanis ehhez a helyzethez és országhoz valójában a kétharmad is semmi.

A királyos szöveghez meg annyit, hogy egy feudális államszervezet nem a királyból és a népből áll, azt kész. Az egy földbirtokrendszerre épülő, nemesi rétegre támaszkodó valami volt. Enélkül hiába koronázzák királlyá Viktort, attól még szava nem lesz (majd mondjuk pont az ex-kommunista katonai vezetők fogják megvédeni őket az utca emberétől, haha). Szóval valami értelmes félelemmel tessék előállni, ne ökörségekkel (javaslom találjuk ki a sajtószabadság védelmét, mert ha sokat packázik vele a média, akkor majd azokat tényleg cseszegethetik - jó minta erre Oroszország).
Ha már így benne vagyok ebben az egészben, gondoltam, leírom a tapasztalatokat. Pár dolog következik tehát, amik hasznosak lehetnek azoknak, akik random helyeken szeretnének belemélyülni napi notebookigényes teendőikbe.   Társuljunk Senki nem hagyja szívesen őrizetlenül…..