Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeahnJohn

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Green's Ismertető 2010.04.03 09:50:00
A Green's egy 2 tagból álló csoport.Herendi fél profi deszkások vagyunk az utcai gördeszkázásra szakosodtunk.Hamarosan videók is lesznek nézzétek őket mert külömböző trükkökhoz,alapokhoz adunk bennük segítséget...
Itt a tavasz.Csicseregnek a madarak,melegebb van,a deszkalapok törnek mint a ropi..stb:DEz az igazán jó idő imádom az ilyet,mikor korlátlanul mehetek deeszkázni és habár esek egy párat azért imádom ezt a sportot...
Deszkás Eszmecsere Elérhetőség 2010.02.13 18:36:00
Elérhetőség Msn-en és E-mail on eggyarántMSN:b-alogh@vipmail.huE-mail:b-alogh@vipmail.hu     Mind akettő ugyanaz!..
Deszkás Eszmecsere Egy jó tanács 2010.02.11 20:15:04
A napokban tudomásomra jutott hogy sok deszkás bizony (legalábbis az én környezetemben)nem tudja hogyan javítsa deszkáját.Ez attól függ mi a probléma.Ha esetleg valamien problémátok van a deszkával kapcsolatban vagy esetleg valameik trükkel bátran irjatok a…..
Ollie az alaptrükk.Elmondom én hogyan keztem el.Először nehézkesen ment mert még nem volt biztos állásom a deszkán és arra bizony szükség van.Gyakoroltam rengeteget egy nap akár 4-órát is és 3 napom belül már ment is az ollie habár nem volt olyan magas azért már ezis…..
Deszkás Eszmecsere Öltözködés 2010.02.09 17:02:00
Tehát öltözködés.Igen kényes téma mert mindenki máshogy öltözik és a deszkázásnál ez ugyanigy van.Mégis én két külömböző stílus külömböztetnék meg.Hip-Hop és a metál.Szerintem általában az emberek a gördeszkát a Hip-Hop hoz kapcsolják.És akik igy gondolják azokat…..
Hát igen, ha beköszönt a tél akkor bizony a gördeszkázás szünetel.Persze nem mindenki van ezzel igy hiszen,aki Gördeszkáspark mellett lakik az bármikor (ha fedettpályás)átmehet és deszkázhat.Csak sajnos ilyen park nincs minden faluban,városban ezért valahogy kénytelenek vagyunk…..
 Amikor az 1950-es években egyre inkább elterjedt a surf az emberek nemcsak a vízen hanem a szárazföldön is át akarták élni a surfözés érzését.Az első gördeszkák tehát a surf és a görkorcsolya keverékei voltak. Egyszerűen ráeszerelték a görkori kerekeit a surfre vagy…..
Deszkás Eszmecsere Üdv! 2010.02.09 16:02:00
Köszöntök mindenkit aki erre az oldalra tévett:D Elöször is ez az oldal a gördeszkásoknak szólprofiknak és kezdőknek egyaránt.Ez a blog a gördeszkázás hódólóinak jött létre.Lényegében ez egy olyan blog ahol segitséget kaphattok ezzel a sportal kapcsolatban.Köszönöm hogy…..