Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poqitito

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
Azt oké, hogy ahol a csöveket fektetik nem autózhatunk. De miért kellett így megkavarni mindenhol a forgalmat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Boldogan indultam reggel Csepelről, hiszen hosszú hónapok után éppen ma került vissza a kilakatolt BMW-m a garázsomba. Ez a ritka csúcspontok egyike az autófelújításnál, amikor kész a lemezmunka, és még elégedettek is vagyunk vele. Annyira feldobott, hadd spoilerezzek még gyorsan…..
Vannak, akik határozatlanságukkal okoznak veszélyt, legyenek autóval vagy gyalogosan. Mintha nem vennék észre, hogy mások is vannak az úton, de azt sem veszik észre, ha segíteni akarnak nekik. Ezek után persze ők reklamálnak. Múltkor is egy ilyen láma törette majdnem össze magát;…..
Még a múlt héten tűnt fel belső levlistánkon is (ahogy az ismert internet 90 százalékán) ez a nyilvánvalóan kamu-videó, amit egy unatkozó CGI-s készíthetett. Nem is tudom, ki küldte be először hitetlenkedve, a lényegen mit sem változtat: kapásból kiszúrtunk pár orbitális…..
Poqitito 2011.10.05 16:29:46
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Poqitito 2011.08.31 12:23:04
@hungarisztan:
@bajan: Nap mint nap járok arra és szerintem nem fogjátok meggyőzni egymást. Ha nem sietek akkor beállok a sorba és megvárom a végét sőt még be is engedek néha egy egy sietőst ha sietek akkor akár egy autót is kikerülök mert sietek. Mindenki máshogy vezet és sajnos( vagy hála az égnek) amíg nem érinted a forgalom elöl elzárt területet addig szabályos vagy - halkan jegyzem hogy azokat én se engedem be aki a forgalom elöl elzárt területről érkeznek.
Időnként kapunk olyan posztot, amiben szerepel kisebb-nagyobb erőszak és ledöbbenek, hogy milyen primitív emberek vannak és még autót is vezetnek. Sajnos az ilyenek általában úgy gondolják (és sokszor jól), hogy elég pénzük meg kapcsolatrendszerük van, így mindent szabad,…..
Poqitito 2011.08.26 14:51:59
@Abfangjaeger: Sógorom egy nagyobb darab ember az "éjszakában" dolgozik és úgy alakult hogy egy kis matizzal kellett járni egy darabig. A kis matiz le volt fóliázva így nem-igen lehetett belátni. Egy kereszteződésben nem engedett be egy audist aki a kanyarodósáv használatával átugrotta a sort. Nem foglalkozott vele, nyugodtan tovább ment és bekanyarodott az első benzinkútra. Audi utána ember kipattant elindult a kocsi felé erősen gesztikulálva, erre sógor is kiszállt. Ekkor emberünk átgondolta a hadi tervet visszaugrott az audiba és gyorsan elhajtott. A kutasok vagy egy órán keresztül röhögtek. Ilyen a kis autó nagy ember páros
autózz! Ez nem parkolóhely! 2011.08.04 08:06:00
Viszonylag gyakran fordulok meg én is ebben a kispesti bevásárlóközpontban és tanúsítom, hogy nem egyedi a posztban szereplő eset. Nemcsak a jobbkéz-szabályt felejtik itt el, hanem parkolásnál is produkálnak érdekes dolgokat. Láttam már a csíkozott gyalogúton és a Jabba által…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Pár héttel - tán hónap is lehet már, nem emlékszem kristálytisztán - ezelőtt kedves olvasónk, KuKori küldött egy linket. A link egy fotógyűjteményre mutatott, a képeken felfoghatatlanul sok autó áll szó szerint hegyekben. Jelentős részük úgy, hogy hozzá sem lehet férni, mert…..