Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scrr

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresztelőt tervez a Parking Kft. a leendő budapesti kerékpárkölcsönző rendszernek. A fővárosban talán jövőre elkészül a belváros bérbringahálózata, de egyelőre nincs neve. Legalábbis használható. A Fővárosi Közgyűlés 2010. március végén nyitotta meg az útat a…..
scrr 2010.08.05 15:31:40
@9mmPara: Én nem akarok sose utcai harcolni. Csakhogy életveszélyben érzem magam sokszor a körúton bringával. Úgyhogy ha tehetem nem is megyek arra. Ráadásul én minden nap bringázok, és úgy gondolom, hogy ennél a bringakölcsönző dolognál nem én vagyok a célcsoport, hanem a tapasztalatlanabb bringások, turisták stb . Én csak elképzeltem ahogy rászabadulnak ezek az emberek a szerintem hobbi-bringázásra teljesen alkalmatlan nagykörútra.
Csináljanak oda bringa sávot és simán van is értelme a dolognak...

Sztem.
Van ugye ez a két iPad per fős megszorítás az Apple részéről, amit eddig többek között azzal próbáltak betartani, hogy csak bank- vagy hitelkártyával engedték fizetni az embereket a tábláért. Egészen mostanáig, ugyanis egy vásárló megváltoztatta a szabályokat.Diane iPadre…..
Ez az év már csak ilyen, sorra kerülnek ki a prototípusok az Apple főhadiszállásáról, míg legutóbb egy viszonylag közeli kocsma volt a feledékenység színhelye, most úgy elhagyhatta valaki az új iPhone-t, hogy egyenesen Vietnamban kötött ki.Az ottani Taoviet.vn tett közzé…..
scrr 2010.05.12 12:55:54
Van videó is.
www.youtube.com/watch?v=6AAnUHePbe4&feature=player_embedded

Mondjuk kicsit "statikus" a program ami "fut" rajta... simán lehetne egy álló kép is...:)
scrr 2010.05.12 13:01:13
Többször beszéltem már arról, hogy a 2010-es választás egyik legfontosabb újdonságát a választói illékonyság radikális megnövekedése jelentette, ami különösen egy olyan időszak után lehet feltűnő, amikor szinte befagyott a magyar pártrendszer. Éppen itt az ideje tehát,…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
scrr 2010.03.21 18:08:02
@török gábor: Ezek után kérem a tippeket hogy mikor lép le "Ibolya, végigcsinálom!" Lajos...
scrr 2010.03.21 18:25:57
@mirrmurrkandúr: Kikell várni a fellebbezések végét, mert ha tényleg csak annyi volt, hogy más tollal irták az adatokat, mint a jelölt nevét, akkor még azok meg is lehetnek... Nagy túlélő az MDF...:D
Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP…..
scrr 2010.03.17 19:19:24
@lehetmas: Az MDF 62 jelöltjéből 9 közös, amik , ha jól tudom a listák szempontjából nem számitanak, szóval:
LMP 62
MDF 53
scrr 2010.03.17 21:18:08
@párttalan: "Ha az MDF-nek 62 jelöltje van, akkor egy enterrel ne csináljunk belőle 53-at. Listaállításnál nem számít, de a szavazatok leadásánál, majd nagyon is fog az a 9 jelölt számítani, meg a töredékszavazatok összeadásánál."

Ne haragudj a "kötekedésért", de úgy tudom, hogy ha nincs lista, akkor nincs kire szavazni, tehát nagyon is számít, hogy hány sima MDF-es jelölt van.

Amúgy én alapvetően drukkolok az MDF-nek is, hogy bekerüljön.
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
scrr 2010.03.03 08:56:10
Üdv,

Lehet demagógozni, meg azt mondani, hogy ez nem a szereteten múlik, de azért van egy más vetülete is a dolgoknak, amire felhívnám a figyelmed.

Ha pl. egy család kilakoltatásra kerül Magyarországon, akkor beindul a szociális háló, a különféle családtagok különféle helyeken kerülnek elhelyezésre. (gyermekek átmeneti otthona, családok átmeneti otthona, anyaotthon, hajléktalan szálló stb...) Persze ezzel is lehet vitatkozni, mondhatjuk azt hogy ezeket az intézményeket zárják be és dögöljön meg, aki nem tudja fizetni a lakáshitelt, vagy a gázszámlát (természetes kiválasztódás), de tegyük fel, hogy azt mondjuk hogy azért valamilyen szinten a társadalom feladata, hogy gondoskodjunk róluk és ezek az intézmények kellenek.
Namármost ezen intézmények fenntartása sincs ingyen, sőt! Sokba kerülnek, ráadásul ezeket ugyebár a mi pénzünkből tartják fennt.

A helyzet az, hogy álltalában a kilakoltatott családokon a fenti módon való gondoskodás sokkal több pénzbe kerül, mintha különféle módokon segitenének nekik továbbra is a lakásban maradni.

Ehhez nem kell hülyének lenni ám, csak számolni és tanulmányokat nézegetni.

Azt most hagyjuk is, hogy pl egy családnak mekkora dráma egy kilakoltatás, hogy milyen pár óra alatt kipakoltatni őket és a dolgaikat az utcára.
Szívemből azt mondanám, hogy ez nem megengedhető, dehát nem teszem, mert ez esetben én is csúnya demagóg lennék. Fújj...
Ma egy igazán sikeres csapatot mutatok be nektek. A Spreadsong céget egy magyar és egy amerikai állampolgár alapította, és első alkalmazásuk, a Free Books hatalmas sikert ért el. Zsolttal és Colinnal beszélgetve, és a blogjukat olvasva feltűnt az az elszánt marketingmunka,…..
scrr 2010.02.12 15:31:47
@ZsoltMaslanyi: Hello, küldtem neked privát üzenetet.
Alaposan megosztotta ügynökségünket az LMP plakátja. A megosztottság már ott jelentkezett, hogy volt olyan köztünk, aki észre sem vette a plakátözönben, míg volt olyan, aki úgy nyilatkozott, hogy úton-útfélen találkozott vele. A különböző észlelés nem abból adódott, hogy…..
scrr 2010.02.12 14:27:21
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!:
Ez van az apróbetünél :)
" * A képek nem illusztrációk. Az LMP képviselőjelöltjei és szavazói vagyunk. "
Hát ez már csak egy ilyen biznisz, sosem fog csökkenni a szám, legfeljebb a növekedés üteme lassul, de amíg a forgalomban lévő iPhone-ok egyre többen vannak, addig az AppStore-nak sincs félnivalója. Nincs is, a boltból ugyanis eddig kétmilliárd alkalmazást töltöttek le valamivel…..
scrr 2009.09.29 10:34:52
@Malachi:
Létezik hát. Anno kiraktuk az első játékainkat, és kb 2 hétre rá volt kalóz változat.
Csak sztem aki 300 Ft helyett inkább feltöri, meg letöltöget, az csinálja. Nekem nem érne ennyi fáradtságot ez....
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
scrr 2009.09.24 16:10:08
RE:blog Mennyi a fizetésed? 2009.09.18 11:18:55
A magántulajdonban lévő gazdasági társaságok célja a minél több nyereség kitermelése. Ennek alapvetően három, egymást erősítő, célszerűen együtt alkalmazandó eszköze van:a lehető legmagasabb árak érvényesítése,a költségek lehető legalacsonyabban tartása,minél nagyobb…..
scrr 2009.09.18 14:10:46
@Kenguru:

Jaja, de valamikor már kikéne lábalni ebből a 40 évből. És elkezdeni felnőtként kezelni a "munkásokat". Azért itt már azóta felnő egy generáció. Szerintem nem szükségképpen kéne folyatatni a jókis magyar mentalitást. De ezek a körülmények (csak sugdolodni lehet a másik hátamögött a fizujáról) ugyancsak ennek kedveznek.

Elkéne kezdeni változtatni.

Ja tom, idealista vagyok.
:)
scrr 2009.09.18 14:13:00
@szobatars:
Végre egy normális "munkáltató" :)
Már aszittem csak én vagyok hülye :)
scrr 2009.09.18 14:23:54
@\'it\'s cool to know nothing\':

Annyira elképzelhetetlen, hogy ne irigykedjenek az emberek a másikra?
Aszondani, annak aki csak 10%-ot kapott, hogy figy egy kicsit roszabb voltál mint a másik aki 12%-ot, de azért elégedett voltam veled is. Hajrá!
És elképzelhetetlen hogy erre ne sértődjön be a 10%-os ?
Én személy szerint elszoktam ismerni a másik munkáját.
A baj abból adódik szeritem hogy sokszor a fönökök tényleg nem igazságosan állapítják meg ezt a 10-12% -ot. Alkalmatlanok a feladatra, nem látnak bele a munkába, hogy ki mit csinál, és tényleg azon múlik ki mennyire tudja eladni magát, meg nyalni felfele, nem a teljesitményen.

Amugy a rendszer tetszik. :)
A múlt heti iPhone 3GS-premiernek hála végre megint magyar szereplője van sorozatunknak. Méghozzá Nóra (a képet Sasvári - Angelday Plastik Józsi - József engedélyével közöljük): Az 1981-es születésű, állítólag 173 centi magas csaj új emberével, Nánási Pállal volt a…..
Archiregnum Rekviem a Gárdáért 2009.07.04 15:42:00
A Magyar Gárda ügyében, viharos gyorsasággal született meg a  jogerős ítélet az ítélőtáblán, ám ami ebből kisült, az az ország szégyene.Az ítélet helybenhagyta a kifogásolt elsőfokú döntést, és ezzel jogerőssé vált: a Gárdát fel kell oszlatni, mivel felvonulásai…..
Néhány hónapja – mióta 5% felett mérték, majd 15%-os eredményt ért el – a Jobbik egyre inkább kezd a figyelem középpontjába kerülni. Ez a figyelem pedig már túlmutat a klasszikus cigánybűnözéses, Magyar Gárdás, szép ízesen beszélő Morvai Krisztinás, vérben…..
scrr 2009.07.04 13:52:05
@Vargas011:
Sziasztok!

Tök egyetértek Vargas hozzászólásával. Ez a post számomra majdnem az a szint, amit a kuruczinfo-s bagázs csinál a folyamatos összeesküvés elméleteivel.
És nem a jobbik-ot akarom védeni, mert enyhén szólva sem szimpatikusak, hanem az LMP-t, ami viszont annál inkább igen.
Számomra a Lehet Más a Politika, abban is más, hogy nem rugdossuk a másikat, még akkor sem ha esetleg megérdemelnék. Ez az amit 20 éve csinál az összes parlamenti párt, és ez az amiből nekem és nagyon sok embernek is elege van.
Sztem van elég teendő azzal hogy saját magunkra koncentrálva épitsük magunkat, nem pedig kifele rugdosódjunk.

És sajnos már nem előszőr olvasok itt ilyen hangvételü posztot, amitől kicsit elmegy a kedvem az egésztől és elbizonytalanodok benne, hogy akkor most mit is jelent az LMP.

Tudom ez az egyéni problémám, de sztem nem csak én vagyok ezzel így.
Tudom már arról is volt szó, hogy ez nem hivatalos párt álláspontot képviselő blog, mégis azt gondolom, hogy mivel ez van kinnt az lmp oldalán nagyobb felelőséggel is lehetne irogatni a postokat.

Mindenesetre ezt gondolom.

És nem lenne fair, ha nem említeném meg, hogy olvastam már tök jókat is itt, szóval alapjába véve semmi bajom a bloggal. Csak az ilyen szintü beirásokkal.
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
Scrr blogja Blablablabla 2007.04.07 19:07:16
Próba próba...sálllálálálálááá..