Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilson__

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
wilson__ 2011.02.21 19:47:22
Óriási lenne, ha elkészülne az Office főszereplőjének agymenése, komolyan. ..
wilson__ 2011.02.18 20:38:32
@jahaha: Csak azt (sajnos) komolyan gondolják, ez pedig egy valaha rettenetesen zseniális sorozat elképesztően vicces epizódja egy régi, 2. évados poénra utalva - eléggé éles a különbség a minőségben, hozzáállásban és gyakorlatilag mindenben.
A Comedy Central idei Roast-ja, azaz celebszívatója David Hasselhoffról szólt, és ugyan nem sikerült annyira jól, mint mondjuk Pamela Anderson vagy Joan Rivers égetése, és akkor Will Shatner műsoráról ne is beszéljünk, ugye, de volt benne pár nagyon meredek poén. A műfajról…..
wilson__ 2010.08.18 07:31:20
@santa fe: Ha segít, én még hétfőn azonnal letöltöttem - megnéztem és gyorsan hallás után begépeltem azt, ami épp a legjobbnak / legdurvábbnak tűnt. Sixxnek akartam is dobni mailt:

w576.tumblr.com/post/963360617/the-comedy-central-roast-of-david-hasselhoff
Egy nagyon lelkes olvasónk ötlete volt, hogy felidézze ifjúkora kedvenc sorozatait, azokat, melyeket mi is néztünk, csak nem merjük bevallani. Wilson (w576.tumblr.com) írása következik, jó szórakozást hozzá! Televíziós ikonokból nincs hiány, az elmúlt 40-50 év alatt minden évre…..
Már a 11. epizódjánál tart az előző évadban mély depresszióba és apátiába zuhanó Rescue Me, és háistennek az ötödik évad leginkább az első kettőre emlékeztet, pia, tűzesetek és csajozás áll a középpontban, no meg Tommy Gavin igen elcseszett magánélete, amilyet még az…..
Jimmy Kimmel, az ABC egyik legviccesebb figurája, aki ugye már nem dugja Sarah Silvermant, mert kölcsönösen kirúgták egymást, az ABC Upfronts-on, ott, ahol az összes fejes, médiamogul és színész is jelen van, és ahol a csatorna sorozatait adják el a reklámozóknak egy-egy…..
No comment. A találatért köszönet Frenetiknek. ..
Appleblog Utazó iPhone: Amszterdam 2009.03.08 12:03:00
Tudjátok, van ez a kép a fejünkben Amszterdamról, tiszta utcák, csatornák, fűszag, biciklik és kurvák, és a legfurább az, hogy mindez igaz, ráadásul nem külön-külön, hanem egyszerre, egyetlen ellentmondásos ingerben.Az utóbbi időkben az volt az érzésem a legtöbb európai…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
wilson__ 2008.03.11 14:41:03