Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MDÁ

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikorka Kálmán élete sem fenékig tejfel. Itt van például ez a levélváltásom: Egyre több az erotikus téma a blogon. Én is küldök egy szexképet. Üdv.: Attila A kép a következő: Nézek, mint Mádi László a parlamenti belépőre. Mi az úristen? Aztán ezt válaszolom Attilának:…..
MDÁ 2010.02.05 14:24:51
@Füredi 2.0: Amikor a kalapácsvető elment egy Kispál sa Borz koncertre, akkor lett alter a Pars.
Van egy szegény, ráadásul halott színész, aki újra meg újra megkapja. Pedig nem is ő tehet róla, hanem az ősei, akik miatt az a neve, ami. Tonhalakhat most nem finnyáskodik, embereset rúg az oszló tetembe. Így csinálja:Hogy kell bőrmentes ízeltlábút kérni?Kérek egy Humphrey…..
N3vermore és a tesója kórosan lusták, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy igazi agyzsibbasztót küldjenek a postaládánkba. Ez speciel az a fajta, amelyiknél, bár az egész BORZALMAS, mégis érdemes megállni egy pillanatra, és agyalni kicsit a megoldáson. Megvolt? Szóval akkor…..
Na ez az, amit még egy labanc sem érdemel meg. Micsoda ócska poén! Micsoda fertelmes megvalósítás! Flowverge, könyökfájásig lengetjük a süvegünket előtted, ez igazán rondára sikerült. A megfejtés sajnos Magna Cum Lauda..
Orvosi és popvicc egyben, jól indult ez a napunk is. Hang Ember, a rettegett humorista először elképesztően mélyre süllyed, utána viszont a zene segítségével megmenti önmagát, olvasóit a pokolo fenekére taszítva. és mindezt pár sor szöveggel, lengetjük is a süvegünket. A…..
MDÁ 2010.01.17 18:22:02
@Hang Ember: áll a Pot... Ezt akkor is mondják, amikor a pókerben mindenki csekkel
Bisztő Gyalla a Napi Borzasztó Szóvicc egyik gyémánttengelye, aki még akkor is tolni fogja az égen az Arany Fostalicskát, amikor mi már nem leszünk. Ezt a kétnyelvű képviccét percekig bámultam üres tekintettel, míg megrándult az arcom, leesett, és szomorú lettem. Az istenek nem…..
MDÁ 2009.08.05 18:32:50
@Bisztő Gyalla: Magyarul meg a leg-a-lább
MDÁ 2009.08.06 16:24:59
@Bisztő Gyalla: Ez is a politikátul függ: Ha jobb oldali az illető, akkó aza legjobb, ha baloldali, akkó meg futball.
Csak az igazi futballfanatikusokhoz szól Ahiteru, őket viszont kegyetlenül megbünteti a tévé előtti időfecsérlésért: Hola, Ez csak komolyan felkeszült futballszakembereknek szól. Megoldás:             Buttragenyó..