Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fezzo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kérdés tehát nem az, hogy rendezzenek-e versenyt Magyarországon - ha a hó-helyzet megengedi - hanem, hogy ha lenne öt fixen tervezhető, biztosan megrendezett, profi módon bonyolított MK futam Ausztriában, akkor a bizonytalan hó-helyzetű magyarországi pályákon rendezendő…..
fezzo 2009.04.14 20:00:00
Sziasztok,

eddig nem megfontolasbol nem irtam, inkabb nem tekintettem magam annyira cimzettnek (Alpinos Versenyzo - A lelkem az, de a reszidom nem :) ).
Es valahol ez igaz erre az egesz tortenetre: a kommunikaciot kell a megfelelo forumokba tenni.
Ennek a felvetesnek a nyilt kommunikalasa pl. kezdetnek megteszi, de utana azert lehetne "disztingvalni": az onjelolt kulsos aktivista pl. Szasz apuka vagy akar en, integralodjunk valamilyen szövetsegi reszhez illetve minimum egyeztessunk. En pl. ezt megtettem a versenyzoi ruha eseteben a tobbiek a Stico ajanlasaval tudtak a dologrol. Igy kvazi a versenyruha szovetsegi ruha.
Fontosnak tartom, hogy tartsunk prioritast: maganotletek eseten Szovetseggel egyeztetni, utana tuzelni. Ezzel elkerulhetok az olyan "erdekes" helyzetek hogy egy versenyruha gyartonal haromfelekeppen legyunk kepviselve, mint nemzeti csapat. A Szovetseg a kommunikaciot pedig ket iranyban tarthatja azzal, hogy az aktualis es tervezett lepeseit kozkinccse teszi, az erre erkezo es egyeb felveteseket
pedig moderalja forumokra osztva pl.
Az Olimpia, Utanpotlas, Juttatasok, Osztondijak, Edzotaborok, Versenyprogram, Valogatott, Alpin, Freestyle, Boardercross

es igy beke lesz. Ha kell segitseg barmiben szoljatok.

A Mo.-i versenyek fontosak!!

Ausztriaba pedig a csoprtos FIS verseny turizmust javaslom. Azzal a plusz ficsorrel, hogy betarsulni egy FIS verseny rendezohoz akinek nem faj meg 2X3 ermet kiosztani magyar kupa neven. Aztan ha az mar megy, akkor erdemes tovabb lepni onallo verseny rendezesevel.

Tschuessle Feco