Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Markman

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, mennyire lehetett látni a videóban. Mivel sokan megemlítették, gondoltam kirakom őket teljes méretben. Szóval itt a Velocity féle Budapest és itt az, amilyennek én látom (<- Legnagyobb méret)  ..
Markman 2009.08.21 14:31:15
Jónapot!
Jók lettek a képek:):)

más:Nem Bluesilvert akarom védeni , de tényleg idegesítő az a dolog hogy a nem Budapesten élők igen nagy része beskatulyázza az összes budapestit azzal a szöveggel hogy beképzeltek, hogy Budapest igénytelen....a 30. ilyen sor olvasása után én is felháborodnék hogy milyen jogon... , és igen legszívesebben én is azt mondanám hogy te "******** ***" , mi alapon nevezel engem beképzeltnek, igénytelennek miután egy szóval nem teszi hozzá hogy tisztelet a kivételnek illetve minimálisan se veszi a fáradságot ahoz , hogy pontosítsa véleményének miértjét(Jani a szomszédba ezt mondta).Én tisztába vagyok ezekkel a dolgokkal és soha eszembe nem jutna egyik más megyében élőt minősíteni(főleg , hogy nem is Bp-en születtem)."ez Budapest" tök érdekes hogy én kőbányán élek és közvetlen a házunk mellett van egy gyönyörű szökőkutas bányató ami mindig szépen rendbe van rakva és soksok park is van a közelbe amik szintén tiszták......de nektek biztos igazatok van mert a belváros közepén kívül nem ismeritek Budapestet és a Budapestieket.És ha már Bécsnél járunk sasold meg Londot , kiváncsi leszek mit hozol ki abból hogy a nagy igényes angol úriemberek milyen hányadékot hagynak a fővásorukba! Budapestiek semmivel se jobbak , és semmivel se beképzeltebbek mint más mo-i város lakói , csak mint legtöbb magyar a negatív tényezőket jobban megjegyzik mint a pozitívat ez meg már mentelitás kérdése nem pedig élőhely.

think about it....

További kellemes napot!
Először is:Nem nézek le senkit, én is voltam és sajnos sokszor még most is vagyok Balek!(amikor elvesztem a türelmemet, akkor ez sajnos szinte törvényszerűen bekövetkezik, amikor tudatosan kereskedek, szinte soha)Csinálok ehhez egy videót is, de nem akarom feltartani a csevegést...4…..