Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astro

9 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalintól kaptuk a levelet és a képet.Tisztelt gyurcsányahibás blogolók!   Bizonyára mindenkinek megvan a maga tragédiája, mely esetenként többeket is érint, mint ahogy az intézmények bezárásáról készült képeket is döbbenten nézegettem.Vannak sokkal egyénibb…..
    Hazafelé egy igen impozáns plakátba futottam bele. "Erősödünk, tarts velünk!". A honlapjuk szerint támogatókat, képviselőjelölteket, párttagokat toboroznak. Hogy mire alapozzák az "erősödést"? Nemtudom.     A 2002-ben alakult -…..
HamPLÓ Kisgömböc 2008.02.04 22:01:00
Újra elkezdődött a folytatás: előbb arccal a vasút felé, de mivel nem jön vonat, így hát inkább arccal a buszok felé. Mert az legalább jön, mi több, a Volánok plusz buszokat állítottak forgalomba. Ami persze vélhetően így is kevés a megnőtt forgalomhoz, de legalább…..
Az ún. Nemzetközi Iroda eddig nem tett rám különösebb benyomást, tavaly futottunk össze az erasmus pályázat alkalmával, de az eset csak múló kellemetlenségnek bizonyult. Megtudtam, hogy ők az egyik legkorlátoltabb legszögletesebb iroda az egyetemen, és két órát várattak a…..
Ma reggel csodálatos napfelkeltére ébredtek a Budapest-Bamako résztvevői. A Tatuin bolygó átmeneti megszállói a reggel 7 órás eligazításra mindannyian felsorakoztak. Izgatottak voltak hiszen az úti cél a nyugat-szaharai Dakhla városa. Az út mentén még ma is több helyen aknás…..
Astro 2008.01.20 16:58:16
Velvet-tesztelés közben akadtam a miniszterelnök adatlapjára, melyben az egyik trivia szerint: A legális letöltés híve, az iPodjához kapott programmal töltöget le zenéket az internetről 99 centért.Nos, legjobb tudomásom szerint magyarországi júzerek - ügyeskedés nélkül -…..
Az egyik nagy hazai bank (tudjátok melyik), legújabb lakossági hirdetése mitha egyenesen a Subbának készült volna. Mert mire is vágyunk igazán? Talán nem árulunk el titkot, hogy már az oviban is ez volt a jelünk. Szóval, ígérjük, ha szabadfelhasználású hitelt kívánnánk…..
    Kollégiális helló minden kedves olvasónak, legyen az politológus, vagy egyszerű földi halandó!     Micsoda csodákat találhat az ember mikor tanulás helyett bamba fejjel szörföl a tv csatornák között, meg-meg állva, majd 30 másodpec mérlegelés…..
         Az osztrák néppártiak és szociáldemokraták egy éve kötött megegyezése nyomán nyugati szomszédunknál újra nagykoalíció alakult. A főként oktatási és szociális kérdések megoldását és átszervezését,…..
    A republikánusoknál már van oka valakinek örülni a mai menet után. Ő John McCain, aki meggyőző fölénnyel bezsebelte New Hampshiret. De ki ez a fiú és honnan jött?     Hetven év fölött járó arizoniai szenátor. Résztvett a vietnámi háborúban, a…..
    Már az Orbán-kormány alatt is rebesgették, az első Gyurcsány ciklus alatt már pedzegették, a második során pedig teljes erővel vetették volna bele magukat a munkába... Aztán csend. A Kormányzati Negyed története, avagy Gustave Eiffel röhög a markába.…..
    Január 8-án van az amerikai elnökjelöltségért folyó harc New Hampshire-i fodulója. Az előző iowai caucus demokrata részen Barack Obama szenátor, republikánus részről pedig Mike Huckabee elsőségével végződött. A demokrata párti nagy ellenfél Hillary Clinton a…..
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
    Az imént olvasom a figyelő internetes kiadását, és megakadt valamin a szemem. A Népszavára hivatkozva írja, hogy nem áll meg a négyes metró a fővám téren. Na fasza. Az egyetem fel van túrva már egy ideje, és nem lesz belőle semmi. Ezért volt értelme. Aztán…..
    Úgy gondolom, hogy biztos örülnének néhányan, ha lennének jegyzetei néhány tárgyból, így feldobom, amik nekem vannak.    Elsőként meg kell említeni a politikai gondolkodás történetét. Ebből egy két óra hiányzik (pl. Róma, Szent Tamás...), de…..
    Nemrég jött le a hír a vezető oldalakon, hogy az idén Portugáliából induló Dakar rallyt az elmúlt hetek Mauritániai eseményei miatt elmarad a verseny. Vajon jogos-e a félelem, vagy csak a Mauritánia, és Franciaország közötti feszültség pattant…..
    A http://www.iowacaucusresults.com/ szerint Barack Obama vezeti 35%-kal a Demokrata Párti képviselőségért folyó verseny Iowai fordulóját. John Edwards a második, Hillary Clinton pedig a harmadik (ők fej-fej mellett). Mindez 3:17kor 60% körüli…..
    Ugye ismeri mindenki Dunaújvárost, az egykori Sztálinvárost? A magyar acél, és vas, az internacionalizmus fellegvára (városa). A hely, amit a szovjet internacionalizmus nevében már Marx is acélműépítésre gondolt ki (sajnos a Tőkéből ezt a részt cenzúrázták…..
Subba "Női bunyó, érted?" 2007.04.17 17:17:00
Így kellett ennek lennie: magyar iskolás bunyók a Youtube-on. Amerikában már lemészárolják egymást, itt még csak rugdalóznak. Vádoljuk a kormányt, az ellenzéket, a történelmi egyházakat, a kisebbségeket, a nagyvállalatokat és természetesen a teljes civil társadalmat.Az első…..