Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anabelle

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A februári Teen Vogue címlapján bűvöli el az olvasókat áthatóan kék szemeivel Jessica Szohr, a Gossip Girl Vanessája. Nekem ő az egyik kedvenc karakterem - bár a sorozat lányege a pletyka - Vanessa a legkevésbé kétszínű és törtető. Ráadásul nem…..
Anna már bemutatta korábban a divatillusztrátorok sorozatában Laura Laine-t, akinek a lenti, fotókkal kombinált illusztrációsorozata a Muse Magazine számára készült.Gyönyörű, aprólékosan kidolgozott figurák játszanak a szezon legmenőbb kiegészítőivel - azokat cseppet sem…..
Igen, igen, igennnnnnnn, elkezdődtek a nyári leárazások!  Még csak pár üzlet adja 30-50 %-kal olcsóbban a tavaszi-nyári kollekciójukat, de hamarosan csatlakozik hozzájuk a többi is, hogy nagy örömünkre jó áron válogathassunk a cuccokból, amelyeket még hónapokon át…..
Ha nem szeretnél a földre hajított ruháidon fél lábon ugrálni, miközben a kiválasztott nadrágot igyekezel felhúzni. Sem arra koncentrálni, hogy ne zuhanj át a szomszéd fülkébe az elválasztó függönyön keresztül. Ha szeretnéd elkerülni, hogy a melletted próbáló nő kint…..
OurFashion Hamupipőke napjainkban 2009.04.08 23:20:52
A Kartell műanyag design bútorokkal foglalkozó cég megálmodta napjaink üvegcipellőjét. Pontosan olyan, mint amit ma viselne Hamupipőke, biztosan nagyon sírna, ha elhagyná ezt a modernizált pipellőt. A Kartell nem bújt ki a bőréből, puha műanyagból készítette el a színes…..