Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrej2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozgásban az Evopro kompozit elektromos busza! Az Omnibusz blog megszerezte az Evopro innovatív buszcsaládjának első métereiről készült videót! Bár sokan kétkedtek a megvalósulásában, az Evopro jelmondatának megfelelően megépült az első zéró emissziós hazai kompozit…..
Lassan talán nem leszünk az időjárás megszállottjai, ezt kiküszöbölheti az újdonság erejével ható, de végül megérkező évszaknak megfelelő kinti hőmérséklet, napsütéses órák száma, légmozgás- és esőarányok. Lassan a húsvétra is alkalmasak a körülmények, és…..
Holnaptól május 7-ig minden hétköznap 15:00-19:00-ig jelen leszünk 4 köztéren. Ezek a helyek gyűjtőhelyként is szolgálnak, tehát hozhatjátok ide is a cédulákat: - Batthyány tér, metró aluljáró - Móricz Zsigmond körtér, 7-es busz megállója - Oktogon - Örs vezér tere, metró…..
Hallgatva az idők szavára és Nagy Tiborra, új rovattal jelentkezünk, melyben alsóbb osztályú meccsélményeinket tárjuk az olvasók széles tábora elé. A sorozat első részében Pesterzsébetre, az NB2 Keleti-csoportjának kebelén lejátszott, ESMTK-BKV Előre mérkőzésre látogattunk…..