Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atxatx

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén 30 éve, hogy egy bajszos vízvezeték-szerelő elkezdte földi játéktermi pályafutását, igaz akkor még Jumpman néven. Nosztalgiázzunk hát picit a Donkey Kong flashverziójával. Valószínűleg kevesen lesznek azok, akiknek újdonság lesz a hordók kerülgetése és a…..
Mint már bizonyára mindenki tudja, Mr. Facebooknak puli kutyája van, sőt, a pulikutya saját profiloldalt is kapott a Facebookon.Erről jutott eszembe, hogy évekkel ezelőtt, még az Inda főhadiszálláson beszéltük Blumival, hogy milyen vicces lenne egy kisállatokról szóló közösségi…..
Gyerekként mindenki rendőr vagy kukás akart lenni az óvodában, én buszvezető. Nem lettem az, és jobb ez így mindenkinek. Most viszont itt a School Bus Lisence, amivel kipróbálhatjuk magunkat ebben a munkakörben is. A játék egyébként az átlag parkolós játékok szintjénél jóval…..
Nos, véget ért az idei Sziget Fesztivál, úgyhogy itt az ideje összefoglalni egy kicsit a hobbiprojektünkkel, a Szig.it-tel kapcsolatos tapasztalatainkat. Mindenekelőtt örömteli, hogy a felhasználók többsége megértette, hogy egy "mobil web app" (mobilböngészőre…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..