Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bele a közepébe

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Bele a közepébe 2010.06.27 01:58:22
@kurt cobain:

de csak ha nem drogozó, kicsikém, és borotválkozó, és nem vakarod a segged reggeli közben.

Malinda
„ment a fiú, kinek neve Johnny B. Good,várta őt a fényeivel Hollywood.”(Földes László fordítása)Már az „amerikai álom” mítoszának központi eleme volt, hogy valamilyen jó megérzés, ötlet, kiemelkedő művészi vagy sportteljesítmény, ellenállhatatlan…..
Íme a tudatosan megtervezett lemezkampány. A karácsonyi piacra a zenekar mindig különös figyelmet fordított, hiszen ekkor jelent meg tavaly a Légy szíves című dal, most pedig a szeretet ünnepére ismét egy nagyszabású szeretethimnusszal jelentkezik klipesítve a zenekar. A kis filmet…..
Amíg a tisztelt olvasók a válaszon törik a fejüket, addig elmondjuk, bár nem szeretjük a felhajtást, az elmúlt jó néhány hétben végül sikeresen teszteltük a zenekar emberekre gyakorolt hatását: a többségnél az immunrendszer erősödését észleltük, jelentősen nőtt mind a…..
Így festettünk a nyolcasban, koncert közben, akusztikusan, ugye. Íme a Pénz miatt, az Örökre, és a végén egy felejthetetlen interjú, nem túl mély, de annál inkább tidüntidüntidüntidün.  ..
Nekem most az "Az a világ nincsen" című dalról kellene írnom (illetve nem kell, csak úgy alakult ugye, hogy az új album dalairól többnyire én írok amolyan összefoglalófélét, és most ez következne), tudnék is sok mindent róla, de el vagyok havazva, így ezt kicsit…..
örökre szívembe zártalak avian 2009.06.10 23:31:00
Évek, kérem szépen, hosszú évek kitartó munkájának eredménye ez. A Jedik is csak tárgyakat tudnak mozgatni. Köszönjük, Divatmotoros nevű rajongónknak a képet. ..
Bele a közepébe 2009.06.14 00:53:20
Utólagos engedelmével, tisztelettel ajánljuk Karva nevű olvasónk jelen munkáját a magyar közönségnek, mely mindig megértette és szerette a jót ételben, italban egyaránt. Brillat-Savarin, sőt a Tiberius császár korabeli híres római gourmet, Apicius is úgy tartotta, hogy aki a…..
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
Bele a közepébe 2009.05.20 02:07:46
@Mátééé:

na Mátééé,

leadták a Mol kutast?

nem hallgattam, majd 23-án.
örökre szívembe zártalak igazis 2009.05.11 21:04:00
Átugrottunk egy számot, nem szándékosan, így alakult, majd pótoljuk, meg minden, de akkor most jöjjön a második lemezünk utolsó dala, pontosabban a dal sztorija, vagy mi. Hogyan készült? 13.rész: Igazságos   Na, talán ebből volt a legtöbb verzió. Eredetileg…..
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
Hogyan készült? 11.rész: Fecskés Minden további magyarázat nélkül, itt van három verzió a dalból. Ez lett az egyetlen dal, ami végül lassabb verzióban került fel az albumra, mint ahogy előtte próbákon játszottuk. Az a régi igazság is beigazolódott a mostani próbákon, amikor…..
Kedves Pályázók és erre járó Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy igazi alkotóközösség nyájmelegében koncertezhetünk csütörtökön az MR2  "Akusztik" című nyilvános műsorának felvételén. Harminckilenc pályamű érkezett a felhívásunkra , ami a…..
Bele a közepébe 2009.04.17 10:22:05
- Örökre szívembe zártalak! – mondta a tévében a bácsi a néninek. - Belezártalak a nagy sötétségbe - mondta csak úgy, félhangosan a néni helyett Eszti, a kisebbik lányom. Én, mint éber anyaggyűjtő ezt egyből bepötyögtem a gépbe és volt is már egy…..
Brautigam Gábor (húzóneve: Ricsi, született: 1965) következik, aki a Kispál zenekarban dobolt 1987-1995 között, majd a Kiscsillag zenekarban 2006-2007 között. Eredetileg arra kértük volna meg, hogy véleményezze a már nélküle elkészült Kiscsillag lemezt, de mint az…..
Hogyan születik egy Kiscsillag dal? Hogy kerül a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője a zenekarba és milyen benyomást kelt a rock katonájaként? Mivé fejlődött Lovasi kamuangolja? Műhelytitkok kezdőknek és haladóknak egyaránt, a Kiscsillag zenekar munka közben, ahogy a…..
Bele a közepébe 2009.04.15 02:14:44
@samumisi:

:-D

hogy bizonyítsuk, mennyire kúlak vagyunk, meg mennyire környezetbarátok, és mennyire odafigyelünk Földanyára, meg mennyire fontos volt nekünk is a Föld órája (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mertük egy órára próbára tenni a közönség megtisztelő figyelmét, és csak…..
Bele a közepébe 2009.04.15 02:01:33
@rockon:

hö hö hö
Lecsóval és a Rezsővel már hétfőn is próbáltunk, Ábel kedden este jött meg, miután ismét (kb. egy hónapja egy falusi kanyart kiegyenesítve, a templomkert öreg tölgyét tolcsókolta le) becsúszott az árokba és lekéste a zenekari óráját (igen még iskolás) reggel, majd indult…..
Bele a közepébe 2009.04.15 01:43:09
@samumisi:

:-D