Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parateddy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az utóbbi hetekben felpörögtek az események Magyarországon a kettős állampolgárság körül. Elsősorban annak kapcsán, hogy a szlovák belügyminisztérium a törvény betűjét szem előtt tartva elkezdte postázni azokat a felszólításokat, melyekben szlovák papírjaik…..
Előrehozott választások lesznek március 10-én. Hamarosan, pár hónap múlva elkezdődik a kampány, amikor érdemi megegyezéseket már nagyon nehéz lesz kötni. Éppen ezért még most, amikor még van idő, bár igaz, hogy nagyon kevés idő, innét kérem a két kisebbségi pártot, a…..
parateddy 2011.10.27 12:58:28
@Kostoglotov: Teddyke nem pihen, szeret pörögni, bírja jól, megszokta már. Igazából még el sem kezdett pörögni :-)

Nade az érzékenyebb lelkű (ál)szentek kedvéért:

Szilárd, mi közöd van neked az MKP vagy Híd listához??? Továbbá miért nem törődsz a saját SAS-os dolgaitokkal, saratokkal??? Röhej!

Node, ami igazán röhejes szerintem az egészben az az, hogy azt írod: "Képzeljék csak el: ha nem négy Matovič - féle képviselő kénye-kedvén múlnak ezek a törvények, hanem négy magyar képviselővel van több a parlamentben! Biztos vagyok benne, hogy velük az együttműködés sokkal egyszerűbb lett volna." Hát jézusmária, van bőr a képeden SAS-osként a SAJÁT idióta képviselőitek sarát a Hídra kenni??? Hát a négy simaarcú rohadtul egyszerű ember kinek a listáján jutott be??? Válogattátok volna meg TI jobban a képviselőieteket! Milyen alapon ugatsz bele (bocs, de ez így tényleg ugatás) mások dolgába??? Magyarként? OK, ezt simán kvittelném, ha nem lennél egy másik párt tagja. Hogy sokat szólaltál fel "magyar ügyekben"? Ez tényleg dícséretes, de ez egyáltalán nem hatalmaz fel arra, hogy felhívást intézz bármely más párthoz, hogy kit tegyen fel a listájára, vagy, hogy kivel működjön együtt a választásokon.

Persze, egy világos célod azért lehet ezzel a marhasággal: hogy gyengítsd mindkét pártot, inkább szavazzanak a SAS-os Somogyira, ő amúgyis nagyon aktív a magyar ügyekben, meg összefogásra is buzdít... Hja, csak van egy bibi: egy olyan pártnak a tagja vagy, amelyik IGENIS (bárhonnan is nézzük) megbuktatta a jelenlegi kormányt, elősegítve ezzel Fico visszatérését, ami a lehető LEGROSSZABB A SZLOVÁKIAI MAGYARSÁGRA NÉZVE, ergo, többet ártottattok, a szlovákiai magyarságnak (meg az egész országnak), mint használtatok...!

Egy baráti tanács: inkább jegeld ezt a fenti témát, mert totál hülyét fogsz csinálni magadból. De most komolyan.

Nos, innentől kezdve ha vitatkozni akartok, akkor tessék, nincs benne egy csúnya szó sem. Aztán ki setét, és ki fröcsög...
parateddy 2011.10.27 15:54:15
@Kostoglotov: Somogyi az égvilágon nem világít rá semmire, az a véleményem.

Ha lenne is igény közös magyar érdekképviseletre, a nép körében, akkor se lenne hozzá Somogyinak semmi köze, mert egy másik párt tagja, vezető embere. Mint a szlovmagy társadalom tagja természetesen megfogalmazhat hasonló kijelntéseket, melyek akár helyénvalóak is lennének, de így nem. Igy ez csak kívülről való ugatás. Ha belépne vmelyik pártba, az más lenne :-)

Általánosságban véve pedig ami a közös képviseletet illeti: volt már egyszer, nem működött. A jelnlegi pártok jelenlegi kádereivel ez soha nem is fog működni.

Hiányzott az MKP a parlamentből valakinek? Nem hinném, hacsak az MKP-klónoknak nem. El tudott volna többet érni kormányon az MKP, mint a Híd? Kizárt (aki ennek az ellenkezőjét állítja, nincs realitásérzéke). 10 százalékkal többet lehetett volna elérni ("közös" képviselet esetében), mint 8-cal? Ugyan már...

Tehát minek a közös képviselet, ha nincs gyakorlati haszna (meg amúgyis hiú ábránd ez jelenleg)??? Szimbolikus értékű? Köszönöm, én nem kérek a szimbólumokból. Én eredménycentrikus vagyok, csak az érdekel, a magasröptű lózungok nem.

Meg kell nézni a komáromi tüntetés ÖSSZES felszólalóját. Hát jópár alakból onnan úgyszint nem kérek. Sőt, azokból sem kérek, akik összerakják magukat velük.

A Híd padsoraiban ülő (egyébként rendkívül értékes) politikus pedig legközelebb már nem indul (sajnos) a Híd listáján. Hogy mennyi szavazttól esik el így a Híd, ki tudja, majd meglátjuk, nem is ide tartozik. Ez a három politikus egyébként jóval többet tett a magyarságért, mint az egész SAS Somogyistul, Matovicostul.

Igen, van esély arra, hogy egyik magyar párt sem jut be. De egyelőre nagyobb esélye van annak, hogy a Híd bejut. Vagy az MKP. Vagy mindkettő... És ismét elkezdett pörögni a tavalyi lemez. Kezd ez már unalmas lenni. Kedves kintrekedtek, valami újjal nem tudnátok már előjönni??? .
Botrány. A Fico-féle Smer újra teljes jogú tagja az Európai Szocialisták Pártjának.  Na ilyenkor az MSZP gyorsan kidobja a picsába az Internacionálét meg a testvériséget, és elkezd fideszest játszani. Hogy ezt nem lehet, mert nem engedik be a Sólymot. Meg hogy a…..
Géppel a nyakban Fasor 2009.05.14 21:05:00
Ez a festmény pár kilométerrel Dunaszerdahely mellett, Eperjesen látható. Ha rákattintasz, még nagyobb lesz...