Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrusá

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy társaság blogja Critical Mass 2009.04.24 21:05:00
Hát a Kritikus Tömeg.Hárman (Virág, Prazelee, Én) úgy döntöttünk, hogy részt veszünk eme nemes eseményen, és szerintem egyikőnk se bánta meg. Bár kis komplikációk akadtak az elején, olyan csekélységek mint pl. hogy majdnem lekéstük, de végül sikerült időben mindenkinek…..
Petrusá 2009.04.24 21:24:34
Nos igazából nincs konkrét dolog amiről írnom kéne..de mivel senki nem írt már elég régóta bejegyzek ide valamit ami talán beindítja a többieket is és ösztönzően hat h írjanak:D(igazán cseles vagyok).   Szóval ma..háth volt idő szerint 7 óránk..(Bencének 8 )...ott…..
Naszóval. Ez valójában egy próba, hogy jól működök-e így virtuálisan. Szerintem ez pozitív lesz, ezért rátérek a tárgyra. Ma, húsvét hétfő utáni első nap (ami idén meglepő módon keddre esett) jómagam is bebocsátást nyertem eme nemes, végtelenül szellemes és jeles blog…..
Hol is kezdjem? Talán az elejénXD Az egész osztályfőnökin kezdődött, mikor Maul közölte velünk(Prazelee, szerénységem), hogy nem is kellett volna bejönnünk ma suliba, a Barcsi verseny miatt. Örültünk a fejünknek:D Vihorászva szökelltünk ki a teremből óra után, és közben…..
  (17:03) Bosi:  azt nevezitek ti élménybeszámolónak, hogy felraktok két (azaz 2) darab képet?:D   Hát, ezek után, muszáj lesz írni egy rendes élménybeszámolót… XD Szóval, az egész úgy kezdődött, Jézus feltámadt. Azóta minden évben van ez a szokás,…..
Örömmel jelenthetem, hogy megnyílt a fantasztikus társaságunk fantasztikus blogja! Tervbe van véve, hogy szinte mindenki írni fog, természetesen akármiről, valami személyes élményről, legyen az örvendetes vagy szomorú, tegnapi vagy 4 évvel ezelötti eseményről. Röviden most…..
Petrusá 2009.04.14 14:54:15
   No tehát,párszor már neki futottam..lássuk most mi lesz belőle. A tavaszi szünet utolsó napját tengetjük,természetesen ehhez párosul a jól megszokott iskolaundor,de végre holnap ismét találkozunk rég nem látott( azaz tegnap) állatokkal akik a barátaink. Értük már…..